Mikor láthatjuk a Jobbikot is a tv-ben szerepelni, úgy mint a többi pártot?
Figyelt kérdés
2010. márc. 13. 15:23
11/23 anonim válasza:
Remélem, ezt komolyan gondoltad, mert viccnek durva. Mesélj lelkem, hogyan képzelted, miképpen dobjátok össze azt a csekély évi pár milliárd forintocskát, amibe egy tvcsatorna üzemeltetése kerül? Majd a szabolcsi jobbikosok fogják a kukorica árából, vagy miképpen?
12/23 anonim válasza:
Az Mszp-nek es a Fidesznek honnan van evi par milliardocskaja uzemeltetni,"uralni" a tv-adokat?
13/23 anonim válasza:
Pontosan melyik adókra gondolsz? A két kertévé annak nyal, aki hatalmon van, az mtv-t mindig az éppen aktuális kormány irányítja, a hírtv éppenhogy nullszaldós, az echo stabilan veszteséges, szélesnek milliókba kerül, mondjuk ő behozza máson, az atv-t meg a baráti vállalkozók tartják el.
14/23 anonim válasza:
" atv-t meg a baráti vállalkozók tartják el."
Hitgyülisek.
15/23 anonim válasza:
Akár. A pénzük pont ugyanannyit ér, mint a tiéd vagy az enyém.
16/23 anonim válasza:
"Kedves utolsó, miből lesz tévéje? (vagy kettő)"
már van
36%-os már megint melléfogtál
csak idő kérdése hogy nem csak interneten lessen őket nézni hanem TV be is
17/23 anonim válasza:
Idő, meg egypár milliárd kérdése, mert országa minden hülyének lehet egy fehér lóért, de egy országos csatorna üzemeltetése milliárdokba kerül. Ilyen netes gányizét bárki csinálhat, és csinál is.
18/23 anonim válasza:
" Idő, meg egypár milliárd kérdése, mert országa minden hülyének lehet egy fehér lóért, de egy országos csatorna üzemeltetése milliárdokba kerül. Ilyen netes gányizét bárki csinálhat, és csinál is.
"
igen bárki csinálhat akkor csináljál... :D
hidd el lesz jobbik TV
36 os
még ha neked nem is tetszik a jobbik :)
nekünk tetszik
19/23 anonim válasza:
Amúgy 71, akartam már kérdezni, szóltak a pártközpontban, hogy figyelj meg, vagy mi? Te leszel a tartótisztem?
20/23 anonim válasza:
"Amúgy 71, akartam már kérdezni, szóltak a pártközpontban, hogy figyelj meg, vagy mi? Te leszel a tartótisztem?
"
na megint nem vetted be a gyógyszered?:O
a szokásosnál is nagyobb hülyeségeket írsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!