Szerencsére a Jobbik ezt nem bízza a véletlenre, és talán a parlamenti 4 év alatt lesz egy valós "sugárzott" Tv je is! Vagy 2!
2010. márc. 13. 15:43
5/23 anonim válasza:
Kedves utolsó, miből lesz tévéje? (vagy kettő)
2010. márc. 13. 15:46
6/23 anonim válasza:
Eygetlen demokratikus országban sem engedik a TV-ben szerepelni a szélsőséges pártokta! Nincs is szükség rá.Elég fórumuk van így is,hogy szédítsék a fiatalokat!
Nem vagyok sem MSZP_s,sem Fideszes,pártonkívüli vagyok.
2010. márc. 13. 15:47
7/23 anonim válasza:
Na,ha parton kivuli vagy es be akarod bizonyitani hogy nem csak provokalsz akkor meseld mar el nekem miert szelsoseges a Jobbik.De aztan semmi felrebeszeles.
2010. márc. 13. 15:53
8/23 anonim válasza:
15:47. éppen a demokratikus országokban engednek mindenkit szóhoz jutni,mert ez a demokrácia alapja.ahol tíltanak valamit mert ellenkezik a pártérdekeikkel az már közel sem demokratikus.elég szomorú,hogy csak a neten lehet tájékozódni a jobbikról mert így azokat megfosztják a választási joguktól akiknek nincs net vagy nem használják\nem értenek hozzá\.pl ha nem tudsz a banánról semmit csak a tv ben hallod,hogy sárga és keserű és mérgező viszont egyszer alkalmad nyílik hozatni egy kiló banánt vagy egy kiló narancsot persze ,hogy a narancsot választod mert azt "ismered" hiszen csak azt hallod milyen finom.
2010. márc. 13. 15:59
9/23 anonim válasza:
"Nem vagyok sem MSZP_s,sem Fideszes,pártonkívüli vagyok."
És gondolom ész nélküli is, mert eddig egy észérvet nem hallottam, hogy miért volna szélsőséges.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!