Nektek mi a véleményetek a 444.hu oldalról?
"Úgy néz ki nem igazán tolerálják a nem hasonló gondolkodású embereket"
Ilyenek ezek a "liberálisok".
Néha van pár cikkük, amiben tényleg a liberális álláspontot, az ideológia klasszikus értelmében képviselik.
De többször a "hittérítő liberális" vagy nem tudom van-e jobb szó, rá irányt viszik, ami eléggé visszatetsző. A mindenki fasiszta-kommunista, elmaradott, nőerőszakoló aki nem velünk ért egyet és hasonló gondolkodásra értem a "hittérítős" rész.
Én alapból úgy vagyok az internetes médiumok 90%-val, hogy amit leírnak, az csak baromság lehet.
Például megnézem azokat a cikkeket amik engem érdekelnek, vagy valamilyen szinten "értek" a témához, például haditechnika, építészet, számítástechnika...hát amennyi baromságot képesek összehordani, attól a fejemet fogom.
Ha úgymond "kézzel fogható", vagy legalább kiguglizható, adatokkal alátámasztható cikkekből képesek maszlagot írni, akkor képzelem hogy pont ugyanígy értenek a politikához, gazdasághoz, meg bármi máshoz is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!