Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nektek mi a véleményetek a...

Nektek mi a véleményetek a 444.hu oldalról?

Figyelt kérdés
Engem ma teljesen blokkoltak, pedig egyáltalán nem írtam uszító, gyűlöletkeltő hangnemben. Csak nem értettem velük egyet pár migránsokkal kapcsolatos kérdésben. Úgy néz ki nem igazán tolerálják a nem hasonló gondolkodású embereket

2015. szept. 16. 14:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én a kuruc-on jártam így. Nem értem minek ez a disqus kommentelős izé.
2015. szept. 16. 14:27
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Már egy ideje nem olvasom. Kezdetben szórakoztatott, de egyre durvábban kezdték tolni a fulldemagóg cikkeket, amit libsiként se tudtam már élvezni.
2015. szept. 16. 14:27
 3/11 Koplárovics Béci ***** válasza:
80%

"Úgy néz ki nem igazán tolerálják a nem hasonló gondolkodású embereket"

Ilyenek ezek a "liberálisok".

2015. szept. 16. 14:28
 4/11 A kérdező kommentje:
Maga a Disgus nem tűnik rossznak, viszont azért mert nem osztja a nézetemet pár kommentező és spam-nak bejelölik a kommentjeimet nem tudom miért kell kitiltani. Főleg liberális oldaltól vicces a kitiltás, akik elvileg a szólásszabadság mellett érvelnek általában
2015. szept. 16. 14:30
 5/11 A kérdező kommentje:
Én ma azon mosolyogtam amikor olvastam, hogy mekkora szemetek vagyunk és szegény menekülteknek a horvátoknál az aknamezőn kell végigmenniük. Kivan téve a sok halálfej tábla, valamint utak léteznek. Tisztára hülyének nézik az embert, még a liberális olvasóikat is
2015. szept. 16. 14:31
 6/11 anonim ***** válasza:
83%

Néha van pár cikkük, amiben tényleg a liberális álláspontot, az ideológia klasszikus értelmében képviselik.

De többször a "hittérítő liberális" vagy nem tudom van-e jobb szó, rá irányt viszik, ami eléggé visszatetsző. A mindenki fasiszta-kommunista, elmaradott, nőerőszakoló aki nem velünk ért egyet és hasonló gondolkodásra értem a "hittérítős" rész.

2015. szept. 16. 14:41
 7/11 anonim ***** válasza:
80%

Én alapból úgy vagyok az internetes médiumok 90%-val, hogy amit leírnak, az csak baromság lehet.

Például megnézem azokat a cikkeket amik engem érdekelnek, vagy valamilyen szinten "értek" a témához, például haditechnika, építészet, számítástechnika...hát amennyi baromságot képesek összehordani, attól a fejemet fogom.

Ha úgymond "kézzel fogható", vagy legalább kiguglizható, adatokkal alátámasztható cikkekből képesek maszlagot írni, akkor képzelem hogy pont ugyanígy értenek a politikához, gazdasághoz, meg bármi máshoz is...

2015. szept. 16. 14:45
 8/11 anonim ***** válasza:
71%
2015. szept. 16. 15:01
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Régen gyakran olvastam, de egyre durvábban elfogultak. Ez már sokszor nem liberalizmus, ami ott van. Mostanában hetente rápillantok, de szerintem nem komolyan vehető (sajnos).
2015. okt. 19. 19:46
 10/11 A kérdező kommentje:
Látszik, hogy pénzelik őket. Az van, amit a gazdi mond. Lefizetett bérfirkász senkiházik, eladják a lelküket az ördögnek is.
2015. okt. 20. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!