Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg nincs pénze a Jobbikna...

Tényleg nincs pénze a Jobbiknak vagy csak sajnáltatják magukat?

Figyelt kérdés

Számomra teljesen hihetetlen, de ezt találtam az oldalukon:

"A Jobbik anyagi szűkössége miatt egyelőre csak húszezer példányban kinyomtatott, apró betűvel 88 A4-es oldalra tömörített program letölthető (majd házilag is kinyomtatható, fénymásolható)"

A választási programjukat nincs pénzük sokszorosítani? A választópolgárok nyomtassák ki és fénymásolják otthon, irodában, stb.? Számomra ez furcsa.

2010. márc. 13. 13:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%

nézd meg itt csak a 36%-os meg a 45% anti jobbikos írnak mindenféle hülyeséget

de már megszoktuk, észre se kell őket venni... jelentéktelenek

2010. márc. 13. 16:28
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

nem feltétlenül a témához kapcsolódik, de elmondok valamit, ami eszembe jutott erről:

nos, szerintem sokkal hatékonyabb úgy a kampányuk, h kiállnak standolni a terekre, elmennek kis falvak művházaiba tájékoztatót tartani, mintsem teleszórják a postaládámat papírokkal, amit első mozdulattal a kukába dobnék.

sokkal irritálóbb számomra egy olyan kampány, ahol a wc papíron is a jelölt feje van, mintsem egy olyan, ahol én mehetek oda hozzájuk, és kérdezhetek, ha érdekel.

2010. márc. 13. 17:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
a jobbiknak annyi pénze van, amennyit a szimpatizánsok adnak, plusz a sok ingyen munka
2010. márc. 13. 18:04
 14/16 anonim ***** válasza:
44%
"Jelentéktelenek" De azért basszuk a csőröd látom...
2010. márc. 13. 20:27
 15/16 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem a te csőrödet b*ssza az a tény, hogy a pártotok jó sok pénzt ver el a választásokra, de ígysem jut be. Ezzel szemben a Jobbik csak a szimpatizánsokra támaszkodik, lakossági fórumokat tart és simán bejut. Nem automata telefon üzenetekkel, nem rengeteg plakáttal, nem vásárolt cédulákkal, hanem az emberekkel.
2010. márc. 13. 22:42
 16/16 anonim ***** válasza:
71%

Jelentéktelenek" De azért basszuk a csőröd látom.."

Kell nekunk a jelenletetek, mert igy van kinek valaszolni. Egyenesen hianyoznatok ha nem lennetek. Minden beszolassal megerosititek, hogy jol dontottem!

2010. márc. 14. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!