Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik külföldre készülnek...

Akik külföldre készülnek kimenni dolgozni, nem félnek attól, hogy magyarország egyre tragikusabb nemzetközi megítélése miatt nem fognak kelleni?

Figyelt kérdés
Úgy tudom, Ausztria már pedzegetett is olyat, hogy a magyarokat nem szívesen látják ott továbbá és előfordulhat, hogy egyre több ország fog így dönteni? Ha ez így lesz, akkor hová mentek, mihez fogtok kezdeni, ha a nyugati országok valóban elhatárolódnak majd tőletek?

2015. szept. 14. 08:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%

1. Ott kezdődik hogy az osztrákok eddig Sem láttak szivesen.

A határlezárással kapcsolatban is ők voltk az ugató kutya, erre a németek is lezárták. Most lapítanak az osztrákok.

2. A normálisabb nyugati országokban pontosan tudják, hogy az a polgár aki eljött valahonnan, az nem az az ember aki az aktuálpolitikát csinálja, hanem pont nem ért egyet vele. Vannak oroszok is, ukránok is, a buta lengyeleken kívül senki nem utálja őket. De lengyel meg felénk mindenkit lenéz, aki nem lengyel.

Egyébként a magyarok nem szólhatnak egy szót Sem, annyira egyszerű lelkek, hogy ha a román kormány valamit tett a magyar ellen, belerúgnak az erdélyi magyarba.

2015. szept. 14. 09:40
 12/14 anonim ***** válasza:
35%

Sajnos a mai kormányzat tevékenysége nagyon rontja a magyarok nemzetközi megítélését és ez sok kárt okoz, de szerencsére Nyugat-Európa kulturálisan már színesebb, befogadóbb, liberálisabb, fejlettebb társadalom, így a munkavállalásban ez nem jelent olyan nagy gondot.

A probléma inkább az, hogy ha ezt tovább folytatjuk, akkor kizárhatnak minket az EU-ból, vagy felfüggeszthetik tagságunkat és azzal nagyon sokat romlanának a magyarok külföldi és hazai esélyei is.

2015. szept. 14. 10:06
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én azért olvasgatom a külföldi napilapok netes kiadásait, ill. az azokhoz írt kommentárokat. vegyük pl. a németeket; ők sem hülyék. A többség Orbánt, vagy a kormányzatot (Regierung) írja, nem azt, h die Ungarn (a magyarok).
2015. szept. 14. 10:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Én Németországba dolgozom, prolimunkát végzek, de azt maximálisan. A gyárban sokféle náció dolgozik,többeközött arab, török, szír. Jól dolgoznak, de csak pont annyit amennyit kell. Semmi extra erőfeszítés. Szerintem én nem fogom érezni saját bőrömön a politikai nézeteltéréseket.
2015. szept. 15. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!