Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valóban CSAK ennyibe kerül...

Valóban CSAK ennyibe kerül egy gyógyszer?

Figyelt kérdés

Megfáztam,köhögök, vásároltam a gyógyszertárban köptetőt.

1 dl ára = 135.-

magisztrációs? díj = 263.-

Üveg,csavaros = 68.-

Kupak = 13.-

Gyógyszeradagoló pohár = 19.-

A gyógyszer ára 135.-, amiben elhozhatom, az 363.-!!!!

Csókoltatom az egészségügyi minisztert:(

2010. márc. 13. 08:55
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Ha nincs üveg akkor a zsebedbe hozod el vagy mi?
2010. márc. 13. 09:08
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
Ez nagyon olcsó volt, mi ezzel a gondod? Egy doboz Algoflex azt hiszem most 1600 körül van és ez még csak közép kategóriás. Vannak 2-3ezer forintos gyógyszerek is.
2010. márc. 13. 09:11
 3/8 anonim ***** válasza:
48%

Bocsi nem az Algoflex. Ez 800 és 1200 közt van

[link]

Azt már nem tudom mit vettem 1600ért akkor. Valamit összekevertem. De a lényeg hogy vannak ennél lényegesen drágább gyógyszerek.

2010. márc. 13. 09:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem a köptető árával van a bajom, több gyógyszert is szedek, tudom mi mennyibe kerül, csak az zavar, hogy a járulékos költségek többe kerülnek, mint a készítmény.
2010. márc. 13. 09:17
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
A magisztrációs díj a gyógyszerészek munkadíja, akik a gyógyszert elkészítik. Ezt nem nevezném járulékos költségnek! Azért van, mert a gyógyszer nem gyógyszergyárban készül, hanem helyben keverik. A gyári gyógyszerek többe kerülnek, és nem kapsz hozzájuk ilyen részletezést. Ha csak a végösszeget látod, az jobban megnyugtat?
2010. márc. 13. 13:12
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
Ja és az üveget meg visszaválthatod.
2010. márc. 13. 13:13
 7/8 anonim ***** válasza:
48%
Az üveg visszaváltható és sok mindenre használható később is. A gyógyszer maga pedig olcsó. Mit lehet ma 360 Ft-ért kapni?
2010. márc. 13. 14:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha a boltban veszel egy dvd-t a csomagoló anyagott ott is kifizeted, az üveg meg a kupak nem az égből potyog.
2010. márc. 13. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!