"Orbán jól kezeli a bevándorlás helyzetet" Ezt olvasom itt több helyen. Elmondanátok mit kezel jól? Mik azok amik beváltak?
Sajnos nekem nem úgy tűnt hogy jól kezelné a helyzetet.
- Röszkén tolmácshiány van, támlát nem tesznek ki hogy tudják az ideérkezők mi várhat rájuk.
- Táborokban dobálják a rendőrök az ételt.
- A regisztráció lassú, emberhiány van azokból akik ezt végzik.
- Keleti pályaudvaron vannak, nem csinált még Tarlós "tranzitzónát". Ez mellett a pályaudvarokon lévő "tranzitzónák" nem váltak be.
- Orbán mindenhol csak beszél, meg okos, de itthon még az autópályán is sétálhatnak.
- A MÁV nem indított vonatokat, több ezer magyar nem jutott el ahova akart.
- A rendőrség kimerült, van aki napokig szolgálatban van.
- A Honvédség építi a kerítést ami állítólag már augusztus végén "megállította" volna a hullámot. Most a 3. kerítésféleség épül. Közben ellenőrzés nincs sok helyen, vágják át.
- Vajdaságra akarja tolni a menekülteket, nem foglalkozva az ottani magyarokkal.
- Határőrséget nem akarja visszaállítani amit a Jobbik mond, csak Határrendészet van ami a Rendőrség része.
- Nem enged be sajtót a Röszkei táborba. Titkolni akarja az embertelen körülményeket
Stb...
Szóval mit oldott meg? Mi lesz 15.-étől megoldva még jobban?
Szerintem sem fog változni. Max a média majd másként tálalja fel.
Emlékszem hogy örültek többen mikor a Keletiből vitték buszokkal az Osztrák határhoz őket. Örültek hogy megoldódott minden. Na aztán mi oldódott meg? Semmi...ugyan úgy ott vannak. Szep. 15. után sem lesz nagyon másképp semmi.
Itt addig nem lesz változás, amíg az EU vezetői engedélyt nem adnak rá.
Az EU-nak viszont csak akkor lesznek jó vezetői, ha leváltották a mostaniakat.
A mostaniakat csak akkor fogják leváltani, ha az EU lakosságának elege lesz a bevándorlókból.
Ehhez viszont az kell, hogy ellepjék őket. Nekünk ezt kell elősegíteni.
Aki ezt nem így látja, az nemnormális.
Szerintem nagyon egyoldalúan látod. Sok hibát csinál és csinált a kormány, de erre az áradatra nem lehetett előre felkészülni. Nálunk sokkal fejlettebb országok sem tudnak, pedig oda a negyede sem megy.
- Szerintem nem olyan egyszerű hirtelenjében ennyi megbízható arab tolmácsot szerezni. A táblákra sz.rnak a bejövök.
- Ez az ételdobolás azért egy kissé túl van dimenzionálva.
(Megjegyzem, a menekültek meg lépten-nyomon eldobálják, amit kapnak)
- Nem egyszerű szerintem pillanatok alatt feltölteni azok létszámát, akik regisztrálnak és hát ehhez is tolmácsok kellenek. Ráadásul egy csomó embernek semmilyen papírja sincs.
- Jól tették, hogy a pályaudvaron nem csináltak tranzitzónát és azt is jól teszik, hogy nem engedik most már be őket a pályaudvar területére, csak annyit, amennyi felfér a vonatra. Némileg azért tekintettel kellene lenni a többi állampolgárra is, nekik is van joguk a normális utazáshoz.
- Az itthoni autópályáról gyorsan leterelték őket, ellenben az osztrákokkal, ahol egy napra megbénították a közlekedést.
- Hová nem indított vonatokat a MÁV?
- A rendőrség tényleg kimerült, ez van. Majd rájönnek, hogy jobban meg kellene becsülni őket, az elmúlt évtizedekben ugyanis a földbe taposták mindegyiket.
- A kerítést eleve ilyenre tervezték, csak nem bírták egyszerre minden részét felhúzni. Hatékonyabb ellenőrzés szept. 15. után lesz, most vezényeltek oda egy csomó rendőrt és katonát.
- Mégis hová toljuk a menekülteket, ha onnan jönnek? Szerbia biztonságos ország. Az itteni magyarok legalább annyira szenvednek az érintett helyeken, mint a kintiek.
- Schengen miatt nem állítják vissza a határőrséget, de szerintem el fognak gondolkodni rajta, ha nem javul a helyzet.
- Honnan tudod, hogy a röszkei táborban embertelen körülmények vannak?
Milyen hatékony megoldásod van arra, hogy hazánk megvédje határait és az állampolgárok biztonságban érezhessék magukat?
"Szerintem nagyon egyoldalúan látod. Sok hibát csinál és csinált a kormány, de erre az áradatra nem lehetett előre felkészülni. Nálunk sokkal fejlettebb országok sem tudnak, pedig oda a negyede sem megy."
Ha nem engedjük ki őket Magyarországról, akkor jó, hogy nem mennek.
5: Te látod egyoldalúan, csak kötekedsz. Nem?! Bevándorló ellenes vagy de megoldást nem akarsz.
"Szerintem nem olyan egyszerű hirtelenjében ennyi megbízható arab tolmácsot szerezni. A táblákra sz.rnak a bejövök. " - Ha egyszerűen nincs tábla akkor honnan tudod előre hogy szarnak rá?! Tolmács meg lenne meg van is.
"Ez az ételdobolás azért egy kissé túl van dimenzionálva.
(Megjegyzem, a menekültek meg lépten-nyomon eldobálják, amit kapnak)" - Álj. Mit is dobálnak el? Azt amit a segélyszervezettől kapnak, demagóg összehasonlítás azzal hogy a táborokban nem adnak elég ételt! Lesz videó hamarosan belinkelem neked. Lásd milyen a helyzet.
"Nem egyszerű szerintem pillanatok alatt feltölteni azok létszámát, akik regisztrálnak és hát ehhez is tolmácsok kellenek. Ráadásul egy csomó embernek semmilyen papírja sincs." - Én úgy tudom napok óta tudni lehetett ez lesz, a plakátkampányra volt pénz meg idő? Erre is lehetett volna, meg felkészülni.
"Jól tették, hogy a pályaudvaron nem csináltak tranzitzónát és azt is jól teszik, hogy nem engedik most már be őket a pályaudvar területére, csak annyit, amennyi felfér a vonatra. Némileg azért tekintettel kellene lenni a többi állampolgárra is, nekik is van joguk a normális utazáshoz." - Figyelj már van tranzitzóna a pályaudvarokon. Nem tűnt fel?! ( Ez pl. a Keletinél: [link] )Csak Tarlós nem csinált a volt piac helyén. Az lett volna a jó oda.
"Hová nem indított vonatokat a MÁV?" - Tessék : [link]
Tovább nem akarlak alázni mert tájékozatlan vagy....
Tessék a videó az embertelen körülményekről, és az ételosztásról:
"Milyen hatékony megoldásod van arra, hogy hazánk megvédje határait és az állampolgárok biztonságban érezhessék magukat?"
Buszokat vezényelni a szerb határhoz, felrakodni a migránsokat és elvinni őket az osztrák határhoz, ott meg szabadon engedni őket.
Ha valaki vernyákol emiatt nyugaton, akkor simán azt mondjuk, hogy sajnálatosan vesszük tudomásul, hogy Johann Liebermann XYZ német miniszter mekkora nagy náci, pedig mi azt hittük, hogy a hitleri eszméktől már megszabadultak a németek, blabla. Ettől befogják a pofájukat, mi pedig csináljuk tovább, amit tennünk kell.
Legyél már kicsit kreatív, bammeg.
Én nem védeni akarom Orbánt, utálom a Fideszt de tisztában vagyok a helyzet realitásával, és a tőle telhetőt megteszi amit így "hátrakötött kézzel" meglehet csinálni azt szerintem megcsinálja, vagyis mondja remélem csinálni is fogja.
Táborokba dobálják az ételt?
Elvárnád, hogy a rendőr a kukoricásba szaladjon utánuk a kajával, vízzel, napernyővel? Nyilván csak befogadó állomásokon tudják ellátni őket.
Nincsenek tranzitzónák?
Minek? Egy pillanatot nem akar itt maradni senki, keletibe vonatra akarnak ülni, nem bemenni a zónába, az idegenrendészeti eljárás végét sem várják meg.
Röszkei táborba embertelen körülmények?
Sajnos a Four Seasons Hotels elnöki lakosztályába nem férnek be :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!