Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meg tudná magyarázni valaki,...

Meg tudná magyarázni valaki, hogy mit látunk a videón? Miért dobálják el a kapott vizet és az ételt a menekültek?

2015. szept. 11. 23:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%

Nem tudom de nézzétek, hogy örültek annak, hogy megérkeztek Lengyelországba:

https://www.youtube.com/watch?v=kjvF6KeVsKE

De ez sem rossz. Pedig itt már a Kánaánban vannak és nem most érkeztek:

https://www.youtube.com/watch?v=jlm2YGuKfcg&feature=youtu.be

Németország szerintem időzített bombán csücsül.

2015. szept. 12. 09:43
 12/15 anonim ***** válasza:
71%
Nem tüntetés miatt dobálták el. Németországban is mindent eldobáltak amit érkezéskor kaptak. Akik a táborokban élnek azok élelmiszercsomagot kapnak és azt is eldobálják. A narancslé "túl édes " nekik. Ezért kapják a pénzt, hogy azt vegyenek maguknak enni amit akarnak. Szerbiában a pástétomot dobálták el mert nem tudják megenni.
2015. szept. 12. 13:23
 13/15 anonim ***** válasza:
28%

"magyar rendőrök hibája legyen, ők csak a törvényt próbálták érvényesíteni."

Az benne van a törvénykönyvben, hogy át lehet verni migránst? Szerintem Bicske és Bécs között van egy kis különbség. Lehet a rendőrök összekeverték a két várost. :D

Egyébként éhség sztrájkoltak a vonaton ülő menekültek, csak a gyerekek fogadták el a kaját, a felnőttek nem, vagy ha el is fogadták, akkor szétdobálták. Ez ilyen kis tiltakozás.

De ha magyar ember itt szeretné tartani a menekülteket, akkor szeresse. Én azt szeretném, hogy oda menjenek, ahova szeretnének. Nem akarnak ebben az országban élni, maradni, meghalni.

2015. szept. 12. 13:35
 14/15 anonim ***** válasza:
41%
Es ha atvertek oket? A migransok torvenyt sertettek, jobb orszagokban a hataron sem mehettek volna at.
2015. szept. 12. 14:25
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha nyugaton ki fog torni a haboru, es keletre kenyszerulnek menni, megalltok Romaniaba, ahol a nagy putri es nagyobb szegenyseg var ugye? Mert ott te nem fogsz szazezreket keresni hanem kb. a felét.

És még mindig nincs a torvenykonyvben hogy illegalis hataratlepoket, menekulteket legalis felrevezetni. Ezt a budos koklerek csinaljak. De neked sztem folos beszelni. Biztos lacipetit is véded, aki csak azert kert bocsanatot, mert az ugyvede kerte ra es hogy enyhitsek a bunteteset. Ez a magyar ember? Ha-ha az a mazlitok hogy sok kedves magyar ismerosom van ezert nem altalanositok. Nem ugy mint ti, hogy a migransokat bunozo, csalo, terrorista hordaknak mondjatok.

2015. szept. 12. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!