Elkezdene ott is játszadozni, kicsit leépítgetné a fékek és ellensúlyok rendszerét, aztán néhány hét múlva csak pislogna, hogy visszahívták az emberek és örökre eltiltották politikai tisztség betöltésétől.
2015. szept. 11. 15:31
2/10 anonim válasza:
Úgy elzavarnák, mint a sicc.
2015. szept. 11. 15:31
3/10 anonim válasza:
Igen, de legalább lenne közvetlen Berlin-Felcsút vasútvonal, több száz stadion, és kerítés az egész ország körül.
2015. szept. 11. 15:32
4/10 anonim válasza:
Azt nem tudom, mert itt se idézett elő sose életszínvonal-csökkenést, de hogy a német focinak anyni lenne, az biztos.
2015. szept. 11. 15:33
5/10 anonim válasza:
"Azt nem tudom, mert itt se idézett elő sose életszínvonal-csökkenést"
A haveroknak tényleg nem.
2015. szept. 11. 16:22
6/10 anonim válasza:
Az én életszínvonalam pl. nem csökkent, sőt jobb a helyzetünk, félre is tudunk rakni - nem sokat ugyan, de az eddigi nullánál többet. Pedig nem vagyok Viktor haverja. :D
A németek életszínvonala Orbán nélkül is csökkenni fog, a sok szakképzett szír agysebész majd leviszi a béreket. Ha nem dolgoznak, akkor meg majd az ellátórendszeren élősködnek. A végkifejlet szempontjából teljesen mindegy.
2015. szept. 11. 16:30
7/10 sissi2003 válasza:
Szerintem felesleges arról vitatkozni h Orbán mit csinálna ha ő lenne a német kancellár,van neki elég baja velünk.
2015. szept. 11. 19:07
8/10 sissi2003 válasza:
de az tuti h a stadionok megháromszorozódnának
2015. szept. 11. 19:09
9/10 anonim válasza:
Eddig az 1. és 2. uralkodása alatt is növekedett az életszínvonal és ez téged turbóellenzékit, mélyorbángyűlölőt gondolom nagyon zavar.
2015. szept. 12. 20:25
10/10 anonim válasza:
"Eddig az 1. és 2. uralkodása alatt" - URALKODÁSA??! Nem király, csak egy miniszterelnök. A miniszter a latin 'szolga' szóból ered.
Nem uralkodnia kellene, hanem a népet szolgálni!
Az életszínvonal növekedést honnan vetted? A hamis statisztikákból?
Magyarországon egyre nagyobb a szegénység, egyre rosszabb a helyzet. (természetesen a fideszmaffia tagjai gazdagodnak)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!