Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Angela Merkelt miért nem...

Angela Merkelt miért nem váltja le a népe?

Figyelt kérdés
Egyértelmű hogy nem "Német"ország érdekeit szolgálja, szerintem Európa egyik legnagyobb ellensége jelenleg. Szerintetek?

2015. szept. 4. 20:58
 1/9 anonim ***** válasza:
20%

Azért, mert Orbánt sem váltja le a magyar nép.

Lehet, hogy Angela helyett sincs más vagy egész egyszerűen csak nem eléggé összetartóak a németek sem, hogy megtegyenek egy ilyen lépést.

2015. szept. 4. 21:02
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

Angela nem hülye a gazdasághoz, üzlethez.Emiatt elnézik neki ezeket a idegenrajongó, bevándorlópárti dolgait.

A németek igen anyagias népség.Az életükben a legfontosabb dolguk, hogy mennyi euró van a pénztárcájukban.Ez előbbre van mindennél náluk.

2015. szept. 4. 21:06
 3/9 anonim ***** válasza:
54%

Szaúd-Arábia nem hajlandó segíteni a szír menekülteknek

szeptember 04.péntek 20:37

Az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának adatai szerint a leggazdagabb Öböl-menti arab olajmonarchiák egészen konkrétan 0 szíriai menekültet fogadtak be – derült ki az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának adataiból.

A szíriai polgárháború során legalább negyedmillióan haltak meg; a 23 milliós ország lakosságának fele elvesztette otthonát. Körülbelül 7 milliónyian Szírián belül váltak menekültté, 4 millióan pedig a környező országokba – Törökországba, Jordániába és Libanonba – menekültek. Ezek az országok semmilyen segítséget nem kapnak a nemzetközi szervezetektől a menekültek ellátásához. Ma Orbán Viktor magyar miniszterelnök azt sürgette, hogy az Európai Unió segítsen Szíria szomszédainak a menekültek ellátásában.

Megdöbbentő tény ugyanakkor, hogy a gazdag öböl menti olajmonarchiák egészen pontosan 0 szíriai menekültet fogadtak be eddig. Bahrein, Kuvait, Irak, Szaúd-Arábia és az Egyesült Arab Emírségek – az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának adatai szerint nem fogadott be egyetlen szíriai menekültet sem.

atv.hu/Washington Post/Daily Mail. Angela Merkel miért nem kezd tárgyalásokat a menekültkérdésről a gazdag arab országokkal? Mi a jó a németeknek abban ha elárasztják Őket már megint a muzulmánok? Nem értem én ezt a német politikát.

2015. szept. 4. 21:10
 4/9 anonim ***** válasza:
48%
Végre Orbánnak van egy normális ötlete, na az lenne a legjobb a szíria közeli országokat segíteni hogy befogadják őket.
2015. szept. 4. 21:13
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
Én hónapok óta ezt írom különböző fórumokon. Ez a " nagy tudású" magyar és európai vezetőknek már hamarább is eszükbe juthatott volna.
2015. szept. 4. 21:18
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Talán a németek elég műveltek és nem akarnak abba a hibába esni, amit 60 éve követtek el. De nem kezdek el demográfiával meg kereslet/kínálat gdp és ilyen szavakkal vagdalózni, mert rájöttem, h itt úgy se érti meg mindenki, aki igen annak meg nem kell magyarázni mi az össze függés.
2015. szept. 4. 22:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
60 éve a németek egyetlen hibája a háború elvesztése volt.
2015. szept. 5. 08:17
 8/9 anonim ***** válasza:
44%
Merkel pedofil, hatéves kisfiúkat bántalmaz.
2016. jan. 25. 18:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Teljesen beteg az a nő
2016. márc. 25. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!