Muszlim férfiak éltetik Angela Merkelt, a nőt?
Figyelt kérdés
Csak szerintem érdekes ez egy aprópicit? Ugyanazok éljenzik, imádják, könyörögnek neki segítségért, akik otthon semmibe veszik a nőket? Lenézik, bántalmazzák őket, egy darab fának több joga van arrafelé. Akik nem értik, hogy miért mondja a rendőr, hogy először a nők és a gyerekek szálljanak fel a buszra, ezért félrelökik őket? Akik csadorba pakolják az asszonyt, és jól meggyepálják, ha kilátszik a bokája? Na ne már!!!!2015. szept. 2. 16:31
1/12 anonim válasza:
"Germani"-t éltetik. Amit írsz, nem ide tartozik. El akarnak oda jutni, ezért most mindent bevetnek.
A folyt. köv. majd utána.
2/12 anonim válasza:
Mint nőt nem,mint politikust igen,mert benyal nekik.
3/12 anonim válasza:
Merkel egy beteg lelkületű nő, akinek nincs gyereke és nem is lesz mert már túl öreg. Az ebből fakadó komplexusait próbálja orvosolni a több millió őt éltető közel-keleti és afrikai férfi hódolatával.
4/12 anonim válasza:
Varjatok csak ki a veget, meg nagyon az elejen tartunk!
5/12 anonim válasza:
Nem minden muszlim országokból érkező ember viselkedik így a nőkkel.
6/12 anonim válasza:
Az ilyen ízléstelen beszólások a saját szexuális bizonytalanságodról árulkodnak.
7/12 Koplárovics Béci válasza:
Csak a következő áldozatuk nevét skandálják.
8/12 anonim válasza:
Nem a nőt éltetik.
Azt hiszik, ő majd el fogja juttatni őket Németországba.
9/12 anonim válasza:
Miért éltetnék? Egyrészt semmibe sem veszik a nőket, másrészt utálják a zsidókat. Ha ennek ellenére még éltetik az már nem kis fokú gerinctelenségre vall.
10/12 A kérdező kommentje:
Nem talátam róla képet, de opyan transzparensekkel futkostak talán tegnapelőtt, hogy Angela help me, meg Mutti, Mutti, meg talán love Angela is volt! A szokásos Germane táblák mellett persze...
Totál kamu népség. A saját hazájában még szólásszabadság se volt, itt meg olyan szinten semmibe veszik a szabályainkat, hogy átgyalogolnak rezzenéstelen arccal a piroson. Én nem vagyok szélsőséges se, meg liberális se, de amit néhányan megengednek maguknak közülük, az botrány.
2015. szept. 2. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!