Mikor fogják már fel az emberek, hogy a Jobbik NEM nyilaskeresztes vagy szélső jobboldali párt? És miért nácizzák le őket egyesek?
"És a jobbosok azt, hogy aki nem ért egyet velük, az NEM kommunista/libsi/zsidó(bérenc)? "
Ez nem így van. Aki nem ért velünk egyet az magyargyűlölő rasszista neonáci.
Nyugdíjasok: Elhiszik az Mszp hazugságait
Cigánybűnözők, politikusok:félnek az elszámoltatástól
Először is: Köszönöm a válaszokat!
Másodszor: Igaz,jobbikos vagyok, de nem elvakult, és azzal
hogy engem vagy a pártot szapulják egyesek, még nem adnak kielégítő választ az általam feltett kérdésre.
Harmadszor: Azt tapasztalom és tapasztaltam (nem csak itt), hogy sokan hihetetlen fejlett kritikai érzékük ellenére páratlan ostoba megnyilvánulásokra képesek.
Még egyszer köszönöm az értelmes válaszokat.
Addig, amíg nem tapasztalják.
Saját tapasztalatom ez. Sok ismerősöm úgy ment a Jobbik fórumjára (gyakorlatilag belökdöstem őket), hogy ők nagyon hamar elfognak jönni stb... gondolom számítottak a szélsőséges kijelentésekre, meg egyéb ilyen "ínyencségekre".
Nem ez történt. Az ott elhangzottakkal egyetértve a fórum végén távoztak.
19:08
"Mikor fogják már fel az emberek, hogy az mszp NEM kommunista vagy szélső baloldali párt? És miért komunistázzák le őket egyesek?"
Ebben mondjuk kivételesen igazad van. Az MSZP-nek a nevét leszámítva annyi köze van a baloldalhoz, mint Leninnek a szélsőjobbhoz. Olyan vadkapitalisták, amilyenről még nem hallottam. Amikor baloldali értékekről beszélnek már nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek.
19:07 "Majd ha nem viselkedik úgy."
Erre pedig megint csak azt tudom mondani, hogy hülye vagy fiam. A Jobbik gazdasági programja közelebb áll a baloldalhoz, mint a jobbhoz és attól, hogy valami nemzeti, még nem lesz náci, sem nyilas.
20:03
Miért ne lehetne egy lapon emlegetni? Egymásnak vetett háttal szavazzák meg a titoktörvényt, nem szavaztak egymás ellen a holokauszttörvényben, az MSZP pedzegette, hogy jelölteket léptet vissza a Fidesz javára, szóba került köztük a koalíció. Tényleg k***a különbözők.
"gymásnak vetett háttal szavazzák meg a titoktörvényt"
ferdítés, ferdítés, ferdítés...
az a párt, amelyik nem szavazta volna meg a holokauszttörvényt olyanokat kapott volna a fejére, hogy ihaj... ehez képest a jobbik nácizása semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!