Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor fogják már fel az...

Zenon kérdése:

Mikor fogják már fel az emberek, hogy a Jobbik NEM nyilaskeresztes vagy szélső jobboldali párt? És miért nácizzák le őket egyesek?

Figyelt kérdés
Az ilyen emberkék legyenek szívesek válaszolni, mielőtt agyvérzést kapok.Indokoljátok az efféle meggyőződéseteket!
2010. márc. 12. 18:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
18:54 Nem az a kommunista aki nem ért egyet a Jobbikkal, viszont azok a vén hülyék akik Kádárt siratják, s mszpfanatikusok, azokra mit mondjak? az olyan akkor is az mszpre szavazna, ha tudná, hogy az lenne Magyarország utolsó 4 éve, az ilyenekkel nincs mit kezdeni. Egyik Wass Albert könyvben a főhös azt mondta, hogy azért szereti a békáját mert az nem nácizik és nem kommunistázik egyfolytában, van benne valami... Legegyszerűbb lenácizni vagy lekommunistázni valakit, azzal meg el van intézve. Ebben a felfogásban az a vicces, hogy akkor az ember vagy náci vagy kommunista de kettő közül valamelyik mindenképpen :)) Aki elég intelligens s nyitott szemmel jár az jól tudja, hogy a Jobbik nem náci, magyarországon nincsen náci párt, ha jól tudom amerikában van pl. Viszont az tény, hogy az Mszps gyurcsány vagy bajnai tagja volt a KISZnek... a tények ellen meg nincs amit kezdeni!
2010. márc. 12. 19:08
 12/22 anonim ***** válasza:

"És a jobbosok azt, hogy aki nem ért egyet velük, az NEM kommunista/libsi/zsidó(bérenc)? "

Ez nem így van. Aki nem ért velünk egyet az magyargyűlölő rasszista neonáci.

2010. márc. 12. 19:10
 13/22 anonim ***** válasza:

Nyugdíjasok: Elhiszik az Mszp hazugságait

Cigánybűnözők, politikusok:félnek az elszámoltatástól

2010. márc. 12. 19:10
 14/22 A kérdező kommentje:

Először is: Köszönöm a válaszokat!

Másodszor: Igaz,jobbikos vagyok, de nem elvakult, és azzal

hogy engem vagy a pártot szapulják egyesek, még nem adnak kielégítő választ az általam feltett kérdésre.

Harmadszor: Azt tapasztalom és tapasztaltam (nem csak itt), hogy sokan hihetetlen fejlett kritikai érzékük ellenére páratlan ostoba megnyilvánulásokra képesek.

Még egyszer köszönöm az értelmes válaszokat.

2010. márc. 12. 19:11
 15/22 anonim ***** válasza:

Addig, amíg nem tapasztalják.

Saját tapasztalatom ez. Sok ismerősöm úgy ment a Jobbik fórumjára (gyakorlatilag belökdöstem őket), hogy ők nagyon hamar elfognak jönni stb... gondolom számítottak a szélsőséges kijelentésekre, meg egyéb ilyen "ínyencségekre".

Nem ez történt. Az ott elhangzottakkal egyetértve a fórum végén távoztak.

2010. márc. 12. 19:11
 16/22 anonim ***** válasza:

19:08

"Mikor fogják már fel az emberek, hogy az mszp NEM kommunista vagy szélső baloldali párt? És miért komunistázzák le őket egyesek?"

Ebben mondjuk kivételesen igazad van. Az MSZP-nek a nevét leszámítva annyi köze van a baloldalhoz, mint Leninnek a szélsőjobbhoz. Olyan vadkapitalisták, amilyenről még nem hallottam. Amikor baloldali értékekről beszélnek már nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek.

2010. márc. 12. 20:00
 17/22 anonim ***** válasza:
Akkor mikor az MSZP és a Fidesz nem lesz egy lapon emlegetve.
2010. márc. 12. 20:03
 18/22 anonim ***** válasza:

19:07 "Majd ha nem viselkedik úgy."

Erre pedig megint csak azt tudom mondani, hogy hülye vagy fiam. A Jobbik gazdasági programja közelebb áll a baloldalhoz, mint a jobbhoz és attól, hogy valami nemzeti, még nem lesz náci, sem nyilas.

20:03

Miért ne lehetne egy lapon emlegetni? Egymásnak vetett háttal szavazzák meg a titoktörvényt, nem szavaztak egymás ellen a holokauszttörvényben, az MSZP pedzegette, hogy jelölteket léptet vissza a Fidesz javára, szóba került köztük a koalíció. Tényleg k***a különbözők.

2010. márc. 12. 20:08
 19/22 anonim ***** válasza:
Hát én ezt nem így gondolom.Előbb fog a Jobbikkal karöltve kormányt alakítani a MSZP,mint a Fidesz kormányra kerülne:))
2010. márc. 12. 20:38
 20/22 anonim ***** válasza:

"gymásnak vetett háttal szavazzák meg a titoktörvényt"

ferdítés, ferdítés, ferdítés...

az a párt, amelyik nem szavazta volna meg a holokauszttörvényt olyanokat kapott volna a fejére, hogy ihaj... ehez képest a jobbik nácizása semmi

2010. márc. 12. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!