Nem erős túlzás hogy a gáncsoló operatőr nőre 5 év letöltendőt akarnak a liberálisok?
Nem erős túlzás. És nem a liberálisok akarják.
Több tényező mérlegelésére van szükség, mint gondolnád.
Itt mindenki egy nő vérét kívánj.De ha a határra kellene menni és fegyverrel védelmezni azt akkor már nem sokaknak lenne nagy a szája. Mert az nem az ő feladata meg az a rendőrségé meg akárkié. De ha nincs elég rendőr akkor a mi feladatunk. Nekünk magyaroknak a feladata. Aki nem érzi magát annak az ne akarjon itt élni.
Én magyar vagyok.48 éves volt határőr tiszthelyettes. Amikor én voltam katona a 80-as években akkor megfelelő fizikai határzár volt kerítéssel és ha kezdetleges mozgás érzékeléssel de működött és élő őrzéssel. Ott ha valaki nem állt meg felszólításra a feje fölé lőttek. Ha ez után sem állt meg célzott lövést adtak le a határ átlépőre. Ha meghalt senkit nem érdekelt ha gyerek ha nő ha férfi!!!! És ha parancsba kapom hogy védjem a határt akkor én is rálövök a határátlépőre mert ezért van a határőrség vagyis csak volt mert megszüntették.
Ez a nő megtette azt amit másoknak kellett volna. Mert ha a magyar emberek nem mennek a határra és védik meg a határt az ennek az országnak a vége lesz.
Belerúgott gyerekbe? Sajnálatos. De sok év múlva ő akarja az itt lévő fehér keresztény magyar nyakát elvágni mert neki ez az ország kell. Ha valaki ebbe belegondol akkor igenis már rég kellet volna a tűzparancs a határra mint a határőrség is.
"Ez a nő megtette azt amit másoknak kellett volna."
Hát ha te volt határőrként azt gondolod, hogy ez a nő szinte hős azért, mert bátran rugdosott gyerekeket, akkor ásd el magad, de nagyon mélyre. Másrészt a rendőrség feladatát ellátni nem civilek dolga. Te határőrként sem engedted volna meg, hogy ott lófráljak a határon mondván, hogy védem azt. Úgyhogy vagy kamuzol, vagy csak szítod itt az indulatokat.
Értettem. Katona volt, lőtt. Mondjuk én nem lennék rá büszke, valószínűleg alkalmas sem, de ez egy másik téma.
Amit nem értek, hogy miért gondolja, hogy valaki a "kötelességét teljesíti" a rendőrség helyett akkor, amikor gyerekeket rugdos. A riporternek az a kötelessége, hogy tájékoztasson. Azért volt/lehetett ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!