Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bűnpártolást követett volna...

Bűnpártolást követett volna el László Petra operatőr, ha a hatóságok elől szökni próbáló betolakodót nem próbálja megállítani, hanem félreállva az útjából segítséget nyújt a szökéshez?

Figyelt kérdés

Btk. 282. § Bűnpártolás

1) Aki anélkül, hogy a bűncselekmény elkövetőjével az elkövetés előtt megegyezett volna,

a) segítséget nyújt ahhoz, hogy az elkövető a hatóság üldözése elől meneküljön

..

vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

2015. szept. 9. 13:46
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
49%

„A nyomozás során a rendőrség vizsgálja azt is, hogy a garázdaságnál súlyosabb bűncselekmény történt-e, derül ki a Csongrád Megyei Főügyészség közleményéből.”

[link]

2015. szept. 11. 14:53
 32/43 anonim ***** válasza:

Azt mindig vizsgálják, ne legyél már hülye:D:D:D

A vád továbbra is garázdaság, mert az áll legközelebb, legalábbis, ha közösség elleni bla bla lenne, mint ahogy te itt eldöntötted akkor már abban nyomoznának, bár szerintem a végén az se fog megállni, hanem felmentik:)

2015. szept. 11. 14:56
 33/43 anonim ***** válasza:

Jó, de ebben az esetben ez a valószínűbb, ezért lehet/lehetne neki súlya is ebben az ügyben.

Senki nem döntött el semmit.Amúgy sem gyk-n fogják eldönteni.Az, hogy majd úgy is eltusolnak mindent, az megint más tészta.

2015. szept. 11. 15:59
 34/43 anonim ***** válasza:
0%

Mit tusolnának el?

Az, hogy te mindenáron bele akarod látni meg hogy mások objektíven állnak hozzá más tészta.

2015. szept. 11. 16:01
 35/43 anonim ***** válasza:
35%

Nem látok bele semmit.A videón nem az látszik, ahogyan megsimogatja A kisgyermekek buksiját én meg az akarom belelátni, hogy az nem simi volt, hanem rúgás.

Ez látszik a videón.Nem én magyarázom bele a fél országgal együtt.

2015. szept. 11. 16:08
 36/43 anonim ***** válasza:
54%
Sok agyhalott balliberós gondolja csak úgy, hogy bűntettet követett el, ha ott lettem volna én is kigáncsoltam volna azt a "menekültet" elvégre illegálisan jött be az országba, az én földemen van így joga van nem el futni előlem ha azt mondom neki, de kíváncsi vagyok, hogy vajon miért akart annyira elszaladni a rendőr előle? ezt nem nézitek és nem is érdekel titeket? vajon mi rejtegetnivalója volt neki? :)
2015. szept. 11. 16:47
 37/43 anonim ***** válasza:
41%
Pontozzatok le libsik, de én egyetértek az operatőrnő tettével. Ezek a muszlimok nem ide valók. Kukoricát égetnek, buszba végzik a nagy dolgukat, autópályákon sétálgatnak, vonatokat dobálnak, szemetelnek (kaját is), letarolnak mindent, Keleti pályaudvart kempingnek nézik, terrorfenyegetettség (n1tv honlapját feltörték), fertőzésveszély, nőket megerőszakolják, segélyen élnek, betörnek kertekbe, stb.
2015. szept. 11. 20:50
 38/43 anonim ***** válasza:
Akik lepontozták a 35. választ, azok nem látták a videót?Nem láttátok, hogy mi történt?Én beszélem bele, hogy volt ott egy rugdosódó operatőr?Elég érdekes.
2015. szept. 11. 21:26
 39/43 A kérdező kommentje:

#38. De láttuk a videót. Azt, hogy egy terroristát akartak megakadályozni a hatóságok előli szökésében.

László Petra mindannyiunk védelmében hősies tettek hajtott végre! Köszönjük!

2015. szept. 22. 15:54
 40/43 anonim ***** válasza:

Bizonyítékod is van arra, hogy "terrorista" az illető?

(A "megírta a kuruc is" nem bizonyíték, csak szólok, mielőtt ezzel vagy valami hasonlóval próbálkoznál.)

2015. szept. 28. 22:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!