Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nagyon örülök hogy ennyi...

Nagyon örülök hogy ennyi adományt gyűjtöttek a menekülteknek, de ezek az emberek hol voltak eddig ha adományozásról volt szó?

Figyelt kérdés

Rengeteg éhező család van ma Magyarországon, ahol nem csak kajára nem futja, hanem fűtésre sem. Plusz a rákos gyermekekért alapítványnak is lehetne küldeni minden jót.

A menekülteknek meg már annyi adomány gyűlt össze, hogy nem kell nekik már semmi.

2015. szept. 7. 12:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9 - es, hogy te milyen naiv vagy... Nem kötekedésből. Nyílt titok, hogy ezeknek a java NEM menekül, egyszerűen csak jobb életet akar, mert szegényebb országokból jönnek. Ezt igazolja az is, hogy konkrét céljuk van. Ha én menekülök, hálás vagyok és beilleszkedem az első helyen, ahol menedéket adnak. Ezeknek a java nem menekült, hanem megélhetési bevándorló.
2015. szept. 7. 17:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Megélhetési bevándorló, az mi?
2015. szept. 7. 17:21
 13/16 anonim ***** válasza:
Én csak a saját nevemben tudok válaszolni, most is segítettem, korábban is, és a jövőben is fogok. Nemcsak a menekültek ügye érdekel, hanem minden rászorulóé.
2015. szept. 7. 17:43
 14/16 anonim ***** válasza:
7%

#10, #11

Egy 5 éves kölyök se nem terrorista, se nem bevándorló. Az anyukája, apukája sem az.

A szíriai polgárháborúról pedig olvashattok amennyit csak akartok, egy google keresés és ott az egész történet.

Aki azt állítja hogy onnan nem menekülnek az emberek, hanem csak egy jobb élet reményében kivándorolnak az minimum tájékozatlan.

és akkor finoman fogalmaztam.

2015. szept. 7. 21:10
 15/16 anonim ***** válasza:
94%
Azért az mindig vicces, amikor magyarok felróják bárkinek, hogy hogy merészel a jobb élet reményében vándorolni, amikor innen is százezerszámra mennek el az emberek. És nemcsak most, hanem a történelem során elég sokszor.
2015. szept. 7. 22:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Mert most bizonyos körökben ez a divat, ha nem lenne nem is gyűjtenének nekik az biztos.
2015. szept. 7. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!