Nagyon örülök hogy ennyi adományt gyűjtöttek a menekülteknek, de ezek az emberek hol voltak eddig ha adományozásról volt szó?
Rengeteg éhező család van ma Magyarországon, ahol nem csak kajára nem futja, hanem fűtésre sem. Plusz a rákos gyermekekért alapítványnak is lehetne küldeni minden jót.
A menekülteknek meg már annyi adomány gyűlt össze, hogy nem kell nekik már semmi.
ezeknek az embereknek eddig nem volt érdekük az adományozás.
most is csak azért volt ez a nagy segítség, mert egyfajta divat lett belőle.
nem egy ismerősöm pózolt fészbúkon olyan képekkel, hogy ők vittek ki a keletibe kaját meg ezt azt a bevándorlóknak.
utána meg tolták ki a képeket az üzenőfalukra, hogy ők milyen jó segítő emberek.
ennyi.
A magyar rákellenes ligának, ami lenyúlja a pénzt? (per is volt belőle)
És igen, rengeteg civil van aki segíti a hajléktalanokat, segíti az elesetteket, azért mert te nem figyeled ezeket, mert csak a menekültekkel foglalkozol, még valós a dolog.
Csak Budapesten rengeteg ingyenkonyha, melegedő, hajléktalanszállás van. Azt meg Tarlós Pista bácsinak köszönd, hogy a hajléktalanokat kitiltotta bizonyos helyekről, mondván, hogy "rontják a városképet".
a kérédst talán úgy is lehet folytatni hogy az eu miért nem a saját szociális problémáival foglalkozik?
miért nem a keleti régió felzárkóztatására fordítanak ekkora figyelmet és energiát? ahol alamizsnát kap egy ápoló nő és a diplomás közalkalmazottak is alig keresnek többet mint 100 ezer forint?
A magam nevében tudok csak:
Eddig is támogattam olyan ügyeket amiket arra érdemesnek tartottam. például a hajléktalanok ügye nem ilyen a bántalmazott nőké pedig az.
Most olyan embereknek segítünk akik elvesztették mindenüket a háború miatt. Ezek olyan emberek, mint te vagy én. Csupán a hazájukban meg akarják őket ölni, lebombázták a házukat, stb.
még jó, hogy téged olyan szemmel áldott meg az isten, hogy azonnal kiszűrd, ki menekült, ki bevándorló, és ki terrorista.
kár hogy ez a titkosszolgálatnak, meg egyéb erre specializálódott szervezetnek a mai napig nem sikerül, csak töredékében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!