Orbán Viktornak miért nincs igazi ellenfele itthon?
#2 Duenna - 1. Miért OV a legmegfelelőbb ME? Mit tett a Kormány az elmúlt egy évben a szakpolitikák terén a tűzoltáson kívül? Úgy tudom, semmi konkrét intézkedési terv nincs. A közigazgatás romokban. Az egészségügyet már csak a Szentlélek tartja egyben. Egyedül a propaganda működik; az viszont jól, meg kell hagyni.
2. Miért akarnának az ellenfelek csak rosszat?
így van, én mondjuk nem Orbán személyét akarom felhozni, de amit a FIDESZ jelenleg csinál, az a lehető legjobb.
és most nem csak a menekült dologról van szó, hanem úgy általánosan.
igazi ellenfele azért nincs, mert a Jobbik túl radikális, sok szimpatizánsa nem ért egyet a politikájukkal, mellesleg elég kesze kusza maga az egész párt.
pártjukon belül is vannak ellentmondások.
meg hát ugye mindig kiderül valami a Jobbikos politikusokról, ami picit lehúzza a párt színvonalát.
a baloldal, nos hát nem is tudom, amit a baloldal a vereségük óta csinál, az maga a nevetséges pojácaság.
azon túl, hogy semmi más érdekük nincs jelenleg, csak az hogy az országot a lehető legrosszabb színben tüntessék fel a nyugat számára.
lényegtelen mit javasol a FIDESZ, ők még csak fel sem fogják agyilag, de mint egy óvodás kisgyerek akinek elvették a kakasos nyalókáját, azonnal megy a hiszti.
Fletó is kínjában pózolgat a négerekkel a fészbúkra meg tolják ki a képeket.
nevetséges.
ezek a baloldali párok teljesen leírták magukat, összesen nincs annyi szimpatizánsuk, mint a Jobbiknak.
vezetésük alatt a fél országot eladták a külföldi óriás cégeknek, lepaktáltak a bankokkal, privatizálták még azt a kevés magyar kézben lévő ipart is.
ezek után ki lenne aki ki tudna állni Orbán ellen?
minden kormány lop, és megvan a maga kis sumákolása, csak az nem mindegy mennyit tesz le cserébe az országért.
#5:
Én jobbikos vagyok, de aki magyar és szereti Magyarországot, az most teljes mellszélességgel Orbán mellett áll. A jobbikos képviselők nagyjából magyar pártiak és szeretik az országot, emiatt szavaztak a Fidesz javaslata mellett az összesen.
A baloldal meg önpusztító, és ha már elpusztítja magát, azt szeretné, ha az ország is vele együtt pusztulna. Hazaáruló az egész bagázs. Gyurcsány pedig rosszabb mint a többi. Sok magyar ember van az utcákon, de hánynak ajánlotta fel, hogy néhány napra húzza meg magát a palotájába? Árvízkárosultaknak sem ajánlotta ezt fel. Ez az ember utálja az országát, a saját népét, neki mindenki kedves jó barát, akikben egyszer népének elpusztítóját láthatja.
Nekem nem tetszik, ami itt zajlik és OV személye sem. Hiába szavazok ellene, nem változik semmi. (megjegyzem nem vagyok balos)
Nem jó, ami megy, viszont nincs senkinek egy épkézláb alternatívája, hogy mit is kéne tenni, ezért van az, hogy a bal oldal is csak azt tudja szajkózni, hogy így nem jó, úgy nem jó, de mivel nincsen egy normál tervük sem, így csak ugatnak, és nem igazi ellenfél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!