Ti nem menekülnétek el az otthonotokból, ha ez bármelyik nap megtörténhetne veletek is?
Dehogynem. Könnyű nekem innen okoskodni, de...
-Megállnék ott, ahol már biztonságos.
-Elmennék a határátkelőhöz és kérnék menedékkérelmet. Nem akarnék illegatlitásban élni.
-Sok menekült jön mondjuk Bangladesből vagy Eritreából, ahol nincs ilyen.
# 2:
Eritrea béke szigete - [link]
Bangladest meg már múlt héten is többször megcáfoltam, olvass már utána egy kicsit, csak annyit, hogy beírod a Google-ba, hogy mi ott a helyzet.
itt jelen van a civilizáció.
ott ahol ilyenek történnek civilizációnak nyoma sincs.
szóval eleve nem félek attól, hogy itt bármi hasonló kitörne, így okom sem lenne menekülni.
és leszögezném, hogy ez nem bármelyik nap történt meg, hanem 4 éve tart.
és nem Szíriában, hanem csak bizonyos területein.
az, hogy a nyugati üzenet azt sugallja "gyertek csak 100 ezrével várunk benneteket" egy felkérés az összes csóró, ámde semmi elől nem menekülő (max szegénység) emberkének.
Nem, nem menekülnék el, én egy hős vagyok aki menne és atomágyúszórógépfegyverrel legéppuskázná a gonoszokat (ahogy itt a sok bátor mondogatja. "MÉNEMVÉDIMEGAORSZÁGÁTHEMINEKGYÜNIDEMONGYADMÁN")
Remélem most már én is igazmagyar lettem :D
Kérdező! Miért Németországba és Svédországba menekülnek?
Miért nem jó Magyarország?
De mondok jobbat:
Saudarábia,Izrael, Bahrain, Katar, Omar, Jemen, Kuvait, Jordánia
Mind közel van, mindenhol Arabok élnek. Miért nem oda menekülnek?
Ezek olyanok mint a cigányok, a segélyrendszeren akarnak csüngeni!
Amúgy jól nézd meg a videót. Ezek ezt fogják csinálni a te otthonoddal is.
Ide jönnek, túlszaporodnak, szűkösek lesznek az erőforrások. Jönnek a konfliktusok, és a tisztogatás.
Összeférhetetlenek!
7-es, nem unjátok még ezt a szemetelősdit? :D
Ugye mi milyen tiszták és kulturáltak vagyunk? Na, emésztgesd a cikkeket, és küldd el a fogyatékos Jason Mill haverodnak, aki már 20x megígérte, hogy "ez lesz az utolsó menekültes posztom". Az is egyszerű mint egy faék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!