Magyarország levizsgázott embertelenségből/emberségből? (Keleti pu. )
Mi a véleményed arról ami a Keletinél volt?
Mit gondolsz a kialakult helyzetről?
Mit gondolsz a magyar és Budapesti emberek hozzááállásáról?
Mit gondolsz az aktivisták munkájáról?
Mit gondolsz a magyar politikusok intézkedéseiről? Kinek az érdekeit tartották szem előtt? (magyarok, bevándorlók, Eu, maguk)
Mit gondolsz Tarlós intézkedéseiről? Nem voltszégyen?
Mit gondolsz a német politikusok hozzáállásáról? Volt magyar-német paktum?
Mit gondolsz a média munkájáról? Valóságot adták e le? Fontos dolgokat mutattak, beszéltek a lényegről, okokról,
Hallottatok e menekült-politikus-riporter részletes beszélgetését a helyzetről?
Hogy értékelitek a rendőrök munkáját? A valóságot adta e le róluk a média?
Szégyen az a szervezetlenség és fejetlenség, ami ezzel az üggyel kapcsolatban itt folyik.
Magyarország ismét bebizonyította, hogy csak Magyarország.
Pontosan ez van nálunk minden télen, amikor leesik 5 centi hó és lebénul tőle az egész ország. Szánalom.
-Borzalom.
-Elképesztő.
-A liberálisékról vagy a nacionalistákéról? Nem mindegy....
-Az ún."menekültek" azaz a gazdasági bevándorlók még egy szendvicset sem érdemelnek meg!
-Liberálisok ,pl. bevándorlók és a magukét. Meg lehet nézni egy bízonyos politikus cuki kampány propagandáját.
-Nem hallottam róla.
-Német politikusok hozzá állása: Egy kalap..... Már elnézést ,de szóval tényleg valami felháborító.
-Attól függ... Pl. az RTL klub a hazugságot.
-A média valósságot? Szerintem nem nagyon.
En nem gondolkodom ilyeneken, mar roppantul unom az egeszet. Faraszto ugyan arrol beszelni nap mint nap.
Ne jojjenek (meg is jonnek) ... menjenek a francba tovabb ... legelejen meg sajnaltam oket, de azota kozombos vagyok (holnap talan mar utalatra is kepes leszek).
Rendorok jo fejek, csak ugy latom nem tanitottak meg oket a gumibottal hadonaszni. Unalmas az egesz!
Aktivistak? Menjenek veluk nyugodtan, nem fognak hianyozni.
Nekem az a véleményem, hogy Magyarország becsületesen és helyesen járt el menekültügyben.
Annak ellenére, hogy Magyarországra már több menekült érkezik mint Olaszországba megpróbálta a lehető legjobban betartani az EU-s szabályokat mint például a Dublini 3-as egyezményt.
Arról nem mi tehetünk, hogy az osztrákok 3-szor zárták le a határt előttük. Míg Magyarország egyszer sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!