Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Tanuló vezetőnél hová kell...

Tanuló vezetőnél hová kell ragasztani a T-betűt? Van-e erre valami szabály? (Már úgy értem mikor már levizsgázott csak még kezdő. )

Figyelt kérdés
2013. aug. 16. 15:53
 1/5 Sinead ***** válasza:
83%
Az alvázra, vagy sehova. Ha látható helyen van, le fognak nézni, ledudálnak, össze vissza előznek, villognak, satöbbi.
2013. aug. 16. 15:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs rá szabály: a jogosítvány megszerzését követően - mindenféle tévhitekkel ellentétben - nem kötelező semmilyen különleges jelzés az autón, így a T-betű sem. Ha meg önszántadból ragasztanál ilyet, akkor oda teszed, ahová szeretnéd. A lényeg, hogy látható legyen, de ne akadályozzon a kilátásban.
2013. aug. 16. 16:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szabály semmi nincs. Hasznosságáról megoszlanak a vélemények. A közlekedők közül néhányan türelmesebbek, segítőkészebbek a T-t látva. Mások meg szeretik szívatni a „mazsolát”.
2013. aug. 16. 16:08
 4/5 anonim ***** válasza:

A nejem kocsiján elöl a motorházra, hátul a csomitartóra lehetőleg lent, és hogy még jobban lássák a kezdőt, ezért a vezető, és az anyós ajtóra is ragasztottunk...szóval négy T betű jelezte a veszélyt..

nos, volt sikere..senki nem dudált, nem szívatták, nem bukóskodtak...látták, hogy szegény igencsak kezdő..talán még nagyonis segítőkészek voltak..főleg, hogy az oldalán is volt T betű..az sokat számít kanyarodáskor..

szóval bátran, csak előnyöd lesz belőle.aki dudál, az született gonosz.

2013. aug. 16. 17:37
 5/5 anonim válasza:

Én is most várok a jogsimra, hogy megküldjék. Gondolkoztam ezen a T betűn én is, de az anyósülésről igenis azt tapasztaltam, hogy leszarják (már bocsánat) egyesek, hogy az autón van, dudálnak, türelmetlenek.

Az a baj, hogy szinte az összes kínai autóján van, és sokszor szerintem nem is nézik az autósok, hogy magyar ül-e benne, vagy sem.

2013. aug. 28. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!