Svájc élhetőbb mint Magyarország?
Figyelt kérdés
2015. szept. 6. 14:20
11/14 anonim válasza:
Mihez képest. Szerintem Svájcban több négyzetkilométer olyan hely van, ami számodra sokkal élhetetlenebb, mint Magyarország. Először is el sem tudnál oda jutni. Aztán meg fel kellene vinned sátra, naponta lejárni kajáért, elég macerás. Éjjel meg megfagynál. Na hallod? 4000 m felett?
12/14 anonim válasza:
Látom mindenki nagyon komolyan veszi ezt a kérdést :) Mivel nem sokára Svájcba költözöm, utánanéztem egy kicsit a dolgoknak és összességében élhetőbb ország Svájc. Nagyon sok jó értelemben vett nyugati gondolkodáson alapuló szabályozás van, az emberek kedvesebbek, jóléti ország, tehát az anyagi javak sem elfelejtendők :) Az egészségügy macerás, de alapvetően az is jobb. Mi érdekel pontosan?
13/14 A kérdező kommentje:
"Mi érdekel pontosan?"
Munkahely, Lakhatás albérlet, rezsi, élelmiszer árak, tehát az alapvető megélhetés, milyen ott?
2015. szept. 10. 17:20
14/14 anonim válasza:
Ezeket mind meg tudod nézni a neten. A munkahely és a lakás olyan tág fogalom, mint itthon. Lehet menni gyárba, 12 órázni fing pénzért, és lehetsz vezető manager is. Kérdés,hogy mi a végzettséged? Lakást hol szeretnél Zürichben vagy valami faluban?
Kis kutatómunka. Az élelmiszerárak szintén fent vannak. Azt hittem, valami olyan érdekel, amit nem találtál meg sehol. Ez csak lustaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!