Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán miért nem csinál semmit...

Orbán miért nem csinál semmit a migránsokkal?

Figyelt kérdés

2015. szept. 6. 13:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
14%

"Ha nem tudnád Magyarországot megfenyegedték, hogy tartsa be a Dublini 3-as egyezséget ami arról szól, hogy csak regisztráció és elbírálás után mehetnek tovább a bevándorlók - ha Magyarország nem így tesz a bevándorlókat az egyezmény szerint visszatoloncolhatják (és meg is teszik) Magyarországra."

Te még mindig elhiszed ezt a baromságot? Látszik, hogy fityeszes vagy.

Mivel a bevándorlók a papírjaikat széttépve (nem véletlenül) lépik át a határt és nagy részük regisztrálni sem akar így nem mehetnek tovább. Mivel Magyarország az első olyan Schengeni ország ahol menekültügyi elbírálás van így a regisztrálást és az elbírálást itt kell lefolytatni. Ha a regisztrálás és az elbírálás pozitiv tovább utazhatnak."

Hatalmas nagy csúsztatás. Most olvastam, hogy egy nagy rakás bevándorló regisztrálatlanul haladt keresztül Magyarországon Ausztriába, akik azonnal küldik őket tovább a németekhez, ahol ténylegesen regisztrálják majd őket.

Miért kell hazudnod? Miért?

2015. szept. 6. 13:46
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

10-es.

Ez Igaz!

2015. szept. 6. 13:53
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Orbán egyetlen dolgot csinál jól: egyszer ezt mond, másszor mást. A sok hülye meg azt hiszi, hogy ez a politika, pedig csak a skizofrénia megnyilvánulása.
2015. szept. 6. 13:56
 14/19 anonim ***** válasza:
40%
Ezt mondjuk meg kell adni, hogy az EU-ban is káosz van rendesen, arról nem az Orbán tehet (ő is hozzáteszi a maga részét, de nem egyedül felelős érte). Orbán arról tehet, hogy a Keletiben csövező menekültek azt mondják, hogy nem mennek vissza a befogadó állomásra, mert az aluljáróban sokkal jobb körülmények vannak. Orbán arról tehet, hogy a BÁH már 1 éve nem hajlandó kitenni a seggét az irodaházból az utcára. Orbán arról tehet, hogy a probléma kezelése helyett csak uszítja a társadalmat, meg felesleges hülyeségekre költi az ország pénzét, holott lehetne az EU pénzét költeni működő megoldásokra. Orbán arról tehet, hogy nincs elég tolmács, nincs elég orvos, nincs elég rendőr, nincs elég menekültügyi ügyintéző, nincs határőrség. És lehetne folytatni.
2015. szept. 6. 13:58
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy érdekes sztori ami azt mutatja, hogy milyen sok ember ostoba, és nem képesek gondolkodni, utána olvasni/ járni a dolgoknak.

Angliában dolgozom. Már napok óta a BBC híradó folyamatosan Magyarországról beszél, élő adásban mutogatják a keletit, és nyomják a hülyébbnél hülyébb szövegeket.

Ebédidőben (ott van a nagy tévé így mindenki láthatja a híreket) az egyik nem okos kollégám mondja nekem, hogy milyen szégyen amit a magyarok művelnek ezekkel a szerencsétlenekkel. Kezdte a kerítéssel. Majd, hogy nem kapnak enni, fáznak verik őket stb. A tévében közben folyamatosan ment a hír. Jobb felső sarokba kiírva, hogy "élő adás Budapest" és megy a riport.. Egyik percben még a keletit mutatják, majd hirtelen egy török tengerpartot egy kisgyerek holttestével, és erről is egy riport. Na ez a kolléga itt is kiakadt, hogy milyen szívtelenek a magyarok, mert biztos voltak akik a parton látták mi történik, de senki nem segített. Néztem a híreket, és észrevettem, hogy a BBC véletlenül (vagy szándékosan nem tudhatom) de nem írta ki a jobb felső sarokba, hogy "élő adás Törökország"

Na itt lett elegem, és voltam olyan kedves, megmutattam neki, hogy a sok éhező menekült hova teszi az ételeket, vizet amit kapott. Mutattam képeket, hogy milyen szép rend maradt utánuk, mutattam neki, hogy bár mi magyarok húztunk kerítést, de nézzük már meg, hogy az angolok mit csináltak a csalagútnál. Majd közöltem vele, hogy 100%, hogy egy magyar sem állt és bámult a tengerparton így nem is igazán tudtak volna segíteni.. Ugyanis ez már nem a mi sarunk, hogy ránk kenjék. De szerinte igen, mert ez is a mi hibánk. Ezért kénytelen voltam egy térképet is mutatni neki, hogy nézze már meg Magyarország hol van, és hány tengere van. Erre a válasz: "hát ezt nem tudtam"

semmi bocsi vagy valami. Én erre csak ennyit mondtam. Tudod nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik. Legközelebb járj utána mielőtt ilyen hülyeséggel butítod a kis agyad..

A gond az, hogy nem csak Angliában vannak tudatlanok akiknek fogalmuk sincs mi zajlik hanem otthon is vannak bőven..

2015. szept. 6. 13:59
 16/19 anonim ***** válasza:
56%

Ha nem tudnád Magyarországot megfenyegedték, hogy tartsa be a Dublini 3-as egyezséget ami arról szól, hogy csak regisztráció és elbírálás után mehetnek tovább a bevándorlók - ha Magyarország nem így tesz a bevándorlókat az egyezmény szerint visszatoloncolhatják (és meg is teszik) Magyarországra."

Te még mindig elhiszed ezt a baromságot? Látszik, hogy fityeszes vagy.

Mivel a bevándorlók a papírjaikat széttépve (nem véletlenül) lépik át a határt és nagy részük regisztrálni sem akar így nem mehetnek tovább. Mivel Magyarország az első olyan Schengeni ország ahol menekültügyi elbírálás van így a regisztrálást és az elbírálást itt kell lefolytatni. Ha a regisztrálás és az elbírálás pozitiv tovább utazhatnak."

Hatalmas nagy csúsztatás. Most olvastam, hogy egy nagy rakás bevándorló regisztrálatlanul haladt keresztül Magyarországon Ausztriába, akik azonnal küldik őket tovább a németekhez, ahol ténylegesen regisztrálják majd őket.

Miért kell hazudnod? Miért?

Kedves 11-es válaszoló nem vagyok fideszes de hülye sem.

Látom nagyon tájékozatlan vagy ebben a témában.

Olvasd el a belinkelt cikket!

[link]

2015. szept. 6. 14:02
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Így működik a demokrácia, most volt rendkívüli országgyűlés és már szeptember 15.-én indul a hadsereg a határra hogy mindenkit zárt táborokba tereljen.

Amúgy meg mátol fogva zárt lánculatban terelik a migránsokat és nem engedik őket tömegközlekedésre, és zárt táborokban lesznek.

Ennél gyorsabban nem lehet egy parlamenti demokráciában reagálni ilyenekre.

Vagy azt vártad hogy égő lovon vágtasson az Orbán a határra és csapjon szét az emberek között?

2015. szept. 6. 14:05
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyetertek az elottem szoloval. Ugy 2 honapja meg kotelet es lampaoszlopot kepzeltem kore, de most nagyon orulok, h o a vezeto es bebizonyitotta, h tokos. Ebben a kerdesben maximalisan tamogatom. Nem szabad beengedni a menekulteket!

Atmehettek volna mas arab orszagba is, leven nem lenne nekik akkora kultursokk, de nem. Ok atgyalogolnak fel Europan, skandalva, h Germany. Mintha Nemetorszag lenne az egyetlen biztonsagos orszag.

Tobb orszagon, ahol nincs haboru, mentek at, neki miert nem felelt meg?

Anglia viszont nem hulye! Kitolti a kvotat, de a szir hatartol hoz ENSZ altal ellenorzott, magyarul MEGSZŰRT embereket. Mondvan ne kelljen szegeny szireknek ezen a hosszu, veszelyes utra vallalkozni... Miert nem azoknak a "szerencsetleneknek" segit, akik a nehez ut vegere ertek? Ezzel gyakorlatilag elismerte, h a terrorveszely oriasi!!! Nyomjak le a torkunkon, mi lennenk a jarulekos veszteseg! Kerlek, gondolkozztok! Ez nemzetbiztonsagi kerdes, nem felebarati!

2015. szept. 7. 09:09
 19/19 anonim ***** válasza:
Hírekből az jön le, nem hajlandóak tudomásul venni a törvényeket. Se nálunk, se németbe. Regisztrációt kikerülik, orvosi vizsgálattal együtt.
2015. szept. 11. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!