Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki menekül, félti a családja...

Viktorvarga kérdése:

Aki menekül, félti a családja életét. Stb Annak miért csak Németország jó? Itt sem lőnek senkire.

Figyelt kérdés
Elég kamu szagú ez az egész nem?
2015. szept. 6. 12:17
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Bizony nem lőnek. Még. Csakhogy a menekült - ha már elindult a nagy semmibe - kicsit messzebbre gondol. Ja, nem lőnek. De golyóhiányból nem lehet megélni. Rendben, nem lőnek, de mit tesznek? Enni adnak? Oktatást adnak? Esetleg munkát adnak? Nem, ők tájékozódnak útközben: ilyesmire ránk nem számíthatnak. Most már azt is tudják, leköpést viszont kapnak. A kormánytól mindenképpen.

Aztán meg, ha szaladnod kell, előtted a távolban 10 asztal. Egy kettő gazdagon terítve, a többi lényegében üres. Merre futsz? Őt ennél hülyébbnek képzeled?

2015. szept. 6. 17:14
 22/22 anonim ***** válasza:

"Aztán meg, ha szaladnod kell, előtted a távolban 10 asztal. Egy kettő gazdagon terítve, a többi lényegében üres. Merre futsz?"

Arra, amelyiket törvényesen meg tudom közelíteni?

Vagy az, hogy legális-e, az nekik nem tényező?

Ha nem tényező, és nem jár érte szankció, akkor én is választhatom azt?

Rég gondolkodom azon, hogy pl. Tesco dolgozóként kint Londonban meg tudom venni egy havi nettó jövedelmemből a mondjuk átszámítva 500.000 forintba kerülő terméket, akkor ha itthon ugyanabban a munkakörben dolgozom a Tesconál, és itthon is leteszem az itthon kapott teljes havi béremet a pénztárhoz, kihozhatom-e ugyanazt a terméket az áruházból?

2015. szept. 7. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!