A baloldali liberálisok mégis mit várnak ettől a menekült kérdéstől? Azon kívül hogy egy politikai fogást akarnak csinálni belőle.
Ahelyett hogy közösen kiállnának a pártok az országért, a baloldal és a szakadvány pártjaik folyamatosan csak lehúzzák a normális döntéseket is a parlamentben.
Na meg ugye azt sem értem, miért lenne jó nekik, hogy amit tegnap az mszp szóvivője mondott az M1-en, hogy mind a 160.000 eddig érkezett bevándorlót be kellett volna fogadnia Magyarországnak.
Mire ezekből az emberekből, vagy leszármazottaikból potenciális szavazót csinálnának (ahogy a franciák tették) addigra az mszp már rég a süllyesztőben lesz.
Tényleg egyszerűen nem értem, miért kell ezt csinálniuk, már így is teljesen lejáratták magukat
nem úgy értettem, hogy miattuk ne lehetne egyéb rendeleteket meghozni, esélyünk nincs már bármibe is beleszólni.
hanem arra, hogy pl a határőrséget hogy vissza hozták, tegnap is nemmel szavaztak erre, és követelik hogy a fidesz azonnal vonja vissza.
teljesen arra mennek, hogy még több bevándorló jöhessen be az országba.
A baloldali liberálisok rafináltabbak, mint gondolod.
Ők a bevándorlókat beakarják telepíteni.Ez később azzal járna, hogy állampolgárságot is kapnának.
A baloldali liberálisok meg adnának nekik pár extrajogot, építtetnék a mecseteket és kész is az új szavazótáboruk, mely gyorsan gyarapszik.
erre gondoltam én is, hisz a franciáknál már volt erre példa 2012-ben.
hogy az oda emigrált muszlimokat (nyilván több évről, évtizedről van szó) sikerült a baloldali pártnak magához édeskedni, és ezzel a szavazótáborral elég szépen nyerni is tudtak.
persze ettől itt nálunk nem hiszem, hogy tartani kéne, de attól még a baloldal alapozhat ilyenre, ha már a magyarjaik semmibe veszik őket, akkor talán még a muszlimoknál van esélyük...
12-es + 13-as!
Már 5-7 ezer menekültet engedett át az általatok utált Fidesz kormány Ausztriába, hogy onnan tovább utazhassanak Németországba! Ha nem figyelitek az eseményeket, csak a ballibes hazugságokat, akkor valóban ostoba tájékozatlanok maradtok! Rólatok ennyit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!