Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik támogatják meg sajnálgatj...

Akik támogatják meg sajnálgatják a menekültekeet erről a videóról mi a véleményük?

2015. szept. 4. 15:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
49%
Akkor sem engedhetik át, ha regisztrált. Nyilván jogos az, hogy leszállítják őket, mert ezt írja elő a törvény. A gond azzal van, hogy a keletiben bekamuzták nekik, hogy mehetnek. Ennek a jogszerűségéről lehetne vitatkozni (a rendőrség alkalmazhat csapdát és megtévesztést, de mint minden kényszerítő eszközt, ezt is csak indokolt esetben). Viszont taktikai szempontból mindenképp farokság volt (innentől nemigen fognak együttműködni a rendőrökkel sehol, mint az látható is).
2015. szept. 4. 17:01
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi a véleményük, de az enyémet szívesen megosztom.

Ennél égőbb dolgot még soha életemben nem láttam magyar rendőrlányokat teljesen fegyvertelenül kivezényelnek ezek közé? Baxa meg Pintér az anyját teherbe.

2015. szept. 4. 17:15
 13/20 anonim ***** válasza:
45%

"Sajnálom őket én is"

Aki sajnálja őket az nem ember és Magyarországon semmi keresnivalója nincs. Takarodj te is utánuk németbe!

2015. szept. 4. 17:20
 14/20 anonim ***** válasza:

""Akkor sem engedhetik át, ha regisztrált. Nyilván jogos az, hogy leszállítják őket, mert ezt írja elő a törvény. A gond azzal van, hogy a keletiben bekamuzták nekik, hogy mehetnek""

Senki nem "kamuzta be őket"!

Attól mert valaki regisztrált nem jelenti autómatikusan azt, hogy továbbutazhat.

A regisztráció után menekültügyi elbírálás van aminek az ideje 30 nap - ennek az alapján van aki továbbmehet van akit kiutasítanak.

Ezt nem várják meg a menekültek (vajon miért?) hanem rögtön tovább akarnak utazni. Viszont ha továbbutaznak a németek visszatoloncolhatják a nem regisztráltakat.

2015. szept. 4. 18:51
 15/20 anonim ***** válasza:

14. Tényleg? Ugyanezt írtam le.

[link]

"Megérkezett nehány civil tolmácsolni a Keleti pályaudvarra. Nagyon fel vannak háborodva – írta a hvg.hu munkatársa – mert azt kezdték el mondani a rendőrök a menekülteknek, hogy ma az összes vonat Németországba megy.

A tolmácsok figyelmeztették őket, hogy ne szálljanak fel a vonatra, mert átverik őket."

A rendőrök attól még átverték őket, mert ők meg nem egészen ezt mondták.

2015. szept. 4. 19:15
 16/20 anonim ***** válasza:

""A tolmácsok figyelmeztették őket, hogy ne szálljanak fel a vonatra, mert átverik őket.""

Honnan "szedted" ezt a hülyeséget?

Te még most sem érted ugye???

A Németek azt mondták nyugodtan mehetnek nem kell regisztrálni - főleg a szíreknek.

Erre megfenyegedték Magyarországot, hogy be kell tartani a Dublini 3-as egyezményt ami szerint minden menekültet regisztrálni kell - akik nincsenek regisztrálva visszatoloncolhatók abba az országba ahol a Shengeni határt átlépték az az Magyarországra.

Ezért állították meg a vonatot.

2015. szept. 4. 19:44
 17/20 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy ha idézőjelben van, és ott van mellette a forrás, akkor onnan szedtem (megáll az ész, mik vannak). Ha szerinted ez nem igaz, akkor nyilván ezt valamire alapozod, megosztanád velünk is?

Amiről te beszélsz az is egy elég nagy farokság, de nincs összefüggés a kettő között. A németek nem azt mondták, hogy mehet hozzájuk minden szír, hanem azt, hogy ha már ott van, akkor nem küldik vissza. A gond ezzel az, hogy felhívás keringőre a menekülteknek. De a vonat nem emiatt indult el, hanem mert a belügy hozott egy rendkívül szar döntést (kivéve ha direkt balhét akartak csinálni, ebben az esetben jól szolgálta a célt).

2015. szept. 4. 19:52
 18/20 anonim ***** válasza:

""A németek nem azt mondták, hogy mehet hozzájuk minden szír, hanem azt, hogy ha már ott van, akkor nem küldik vissza""

Úristen!

Ezt már utólag "finomította" Merkel

Az első nyilatkozatában szabad utat ajánlott a menekülteknek főképen a szíreknek Németországba aminek a hatására megnőtt a menekültáradat.

2015. szept. 4. 20:00
 19/20 BudMóni ***** válasza:
Felháborodtam ezen a videón (is). Ezeket az embereket fogja majd Merkel bandája integrálni az európai kultúrába? Nem hiszem el, hogy még mindig vannak olyanok, akik nem látják a fától az erdőt. Ma délután többször, amikor a híreket hallgattam az futott át az agyamon, hogy Európa elveszett az európaiak számára.
2015. szept. 4. 22:07
 20/20 anonim válasza:
100%
Nem fogadják el a vizet és az ennivalót? Nagyon helyes. Három napig bírja az emberi szervezet víz nélkül, pár százzal kevesebb...
2015. szept. 4. 23:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!