Magyarország idő múlva eléri majd a 2-4 milliós lakosságot?
Úgyebár mindenkinek van rengeteg ismerőse aki elköltözött Németországba,Ausztriába,Angliába,Skandináv országokba...
Utánpótlás meg nem nagyon és a menekülteket is azért nehéz megállítani, mert mondjuk elmegy mondjuk Mahmed Németországba ott talál munkát gyűjt sok-sok pénzt akkor tud küldeni a családjának is és szűkebb családjának is pénzt meghogy maradhatnak addig nála ameddig csak tetszik.
Szerintem ez a magyaroknál is így lesz. A hazaküldött pénzek ösztönzik arra a családtagokat, hogy lehet úgy is élni, hogy a havonta félrerakott pénz nem 10-20 ezer Forint értékű, hanem 200-300 ezer Forint környékén van egy középosztálybeli embernek.
Ráadásul azt nem értem, hogy ettől miért számítok hazaárulónak? Tanulva, dolgozni megyek oda ki. Nem pedig a magyar mentalitást bemutatni.
Lehetséges.
Amilyen értelmes egy ország ez, minden józan ember menekül innen.
Egyébként azt nem értem, hogy egyesek miért várják el, hogy maradjunk itt...
Manapság az internet mindenhova bejutott szinte. Erre, ha valaki Magyarországon az interneten meséli el, hogy milyen rosszul él a reakciók:honnand van interneted, ha mélyszegény vagy?
Én nem a hőzöngő bunkókat neveznék igaz magyaroknak, hanem azokat akik ezt az országot a szeretet és a boldogság országává szeretnék csinálni a lehető legmagyarosabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!