Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország idő múlva eléri...

Magyarország idő múlva eléri majd a 2-4 milliós lakosságot?

Figyelt kérdés

Úgyebár mindenkinek van rengeteg ismerőse aki elköltözött Németországba,Ausztriába,Angliába,Skandináv országokba...

Utánpótlás meg nem nagyon és a menekülteket is azért nehéz megállítani, mert mondjuk elmegy mondjuk Mahmed Németországba ott talál munkát gyűjt sok-sok pénzt akkor tud küldeni a családjának is és szűkebb családjának is pénzt meghogy maradhatnak addig nála ameddig csak tetszik.

Szerintem ez a magyaroknál is így lesz. A hazaküldött pénzek ösztönzik arra a családtagokat, hogy lehet úgy is élni, hogy a havonta félrerakott pénz nem 10-20 ezer Forint értékű, hanem 200-300 ezer Forint környékén van egy középosztálybeli embernek.

Ráadásul azt nem értem, hogy ettől miért számítok hazaárulónak? Tanulva, dolgozni megyek oda ki. Nem pedig a magyar mentalitást bemutatni.

2015. szept. 3. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehetséges.

Amilyen értelmes egy ország ez, minden józan ember menekül innen.

2015. szept. 3. 20:52
 2/4 A kérdező kommentje:

Egyébként azt nem értem, hogy egyesek miért várják el, hogy maradjunk itt...

Manapság az internet mindenhova bejutott szinte. Erre, ha valaki Magyarországon az interneten meséli el, hogy milyen rosszul él a reakciók:honnand van interneted, ha mélyszegény vagy?

Én nem a hőzöngő bunkókat neveznék igaz magyaroknak, hanem azokat akik ezt az országot a szeretet és a boldogság országává szeretnék csinálni a lehető legmagyarosabban.

2015. szept. 3. 21:06
 3/4 Andizsuzsi ***** válasza:
Nem. Az olyan szinten megborítaná a gazdaságot, ami tarthatatlan lenne.
2015. szept. 3. 22:07
 4/4 A kérdező kommentje:
És a magyar gazdaság úgyse nagy cucc
2015. szept. 4. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!