Te hogy segíted a menekülteket?
Elképesztő, hogy az állam semmilyen segítséget nem ad ezeknek az embereknek. Csak a civilek azok akikre számíthatnak, ha orvosi ellátás kell, vagy élelemre, útbaigazításra szorulnak.
Te mivel segítesz? Ha nem miért nem?
Kíváncsi vagyok eddig ezek a "szerencsétlenek" mennyi nőt köveztek meg, meg kislányt adtak el és rontottak meg...
Meg elég most is megnézni, hogy mennyire egy idióta nép. A tolmácsok hiába magyarázzak nekik, hogy nem vonulhatnak tömegesen át Németországba, nem értik meg, hogy Mo. eu szabályokhoz van kötve.
"egy szinten vagy azokkal (...)
Még véletlenül sem. Semmilyen szempontból.
"(...) Ehelyett mit kapok a rengeteg adómért?"
Stadionokat, kisvasutat Felcsúton, raktár- és egyéb helyiségeket az Operaháznak 14,5 MILLIÁRD forintért, új utakat háromszoros áron, meg ilyesmiket.
"Arra használják, hogy ilyen szutykokat etessenek, orvosoljanak belőle, tábort csináljanak nekik"
Először is: A költségek kb. 85%-át az EU fizeti.
A maradékot a magyar adózók között leosztva max. 1000 Ft (azaz Egyezer forint) jön ki fejenként. Ja, és mivel a kormány nem tesz eleget teljes mértékben a kötelezettségeinek, ezért önkéntesek a saját pénzükből és idejükből áldoznak hónapok óta (orvosok is) a menekült EMBEREKRE. Mert bennük (és még sokakban) van empátia, segítőkészség meg hasonlók, amik számodra valószínűleg ismeretlen kifejezések.
"az biztos hogy zavarnak engem és szinte mindenki mást is"
Túl sokat képzelsz magadról. Vagy talán készítettél az egész országra kiterjedő statisztikát? Költői kérdés, mivel evidens, hogy nem.
"ezekre elköltik a keserves munkámból befolyó adót"
Még egyszer: kb. ezer forintot. Ha te még ezt is sajnálod más EMBEREKTŐL, hát... :(
A további h.lyeségeket megelőzendő:
Utolsó, nem csak rólam van szó, hanem minden dolgozó magyarról. Ezer forintot is inkább egy állatmenhelynek adnék (amit szoktam is), mint ennek a csürhének, de ha még igaz is amit mondasz, hogy csak a 15%át fizetjük mi ami abszolút nem hangzik annak, azt is sajnálom hogy nem normális, klímás közlekedési eszközökre vagy valami olyasmire költjük ami könnyebbé tenné az életünket.
Ismered a mondást, aki nem dolgozik ne is egyék?
Én dolgozom, adót fizetek, és sok magyar ember úgyszintén, de mivel nem vagyok se kisebbségi, sem gyerekeim nincsenek, sem fogyatékos stb, ezért én egy fityinget sem kapnék ha netalántán elveszteném a munkám és nem találnék azután sem több hónapig hogy az a kevés munkanélküli járadék amit az előző munkaviszonyod miatt kapsz kifújt (mint ahogy pár éve sajnos meg is történt), dögöljek éhen.
Ezeknek meg sem fordul a fejükben itt egy fitying adót fizetni, és még mi lássuk el őket. Röhej.
Ja, és a város sem miattuk van tele szeméttel, különösen nem a Keleti környéke ugye? Nemmintha budapest egy ragyogó ékkő lett volna mindig is, de mióta ott rajzanak, hát egy hányás. Tele sz**va, hu***zva, szemetelve.
Nem akarom én bántani őket. Csak húzzanak el. Sőt, ne is jöjjenek! És akkor minden hepi lesz közöttünk, párszázezer kilóméterre.
28-as: azért mert itt még mindig divat, hogy aki ugyan válaszol a kérdésemre, de nekem nem egyeznek a nézeteim azt pontozzuk le. ennyit ér a kérdező, a saját honfitársainál többre tartja a szutykokat.
én a becsületesen dolgozó, nem szemetelő, nem illegális határátlépő, normális életvitelt folytató magyar honfitársaimat féltem, és az ő érdekeiket, a mi érdekeinket nézem. Sajnálom ha ez másnak nem felel meg, ezért tartunk itt, mert nincs meg bennünk az összetartás.
Akinek meg nem tetszik ami magyarországon van, kívül tágasabb!! Nem kötelező ám jönni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!