Magyarországon miért gyülölik a menekülteket?
Néhány napja 71 menekült fulladt meg egy teherautóban. Az egyik legnagyobb hirportál oldalán ilyen kommenteket lehetett olvasni a hirrel kapcsolatban:
"Annyival kevesebb, még így is van elég."
"Nem kár értük"
"Sajnos nincs akkora kamion, amibe beleférne az összes."
"Nemtudom sajnálni őket"
És még sok ilyen. Szerintem undoritó, és érthetettlen hogy tudnak emberek igy lealjasodni. A halottak között gyerekek is voltak. Egyáltalán mi járhat annak a fejében akinek ez örömhir. Olyan emberek halála akik semmit nem ártottak nekik, és egyáltalán nem is ismeri őket. Mi lehet az oka a gyülöletnek? Ennyien bedöltek a kormány gyülöletkeltő kampányának? Vagy egyszerüen itt tart az ország 2015-ben?
"Mert amugy mindig minden fontos döntés előtt megkérdezik mit gondol a nép, igaz?"
És akkor most se érdekeljen senkit az emberek véleménye, mert te úgy gondolod? Helyes dolognak tartod, hogy nem kérdezik meg, hogy mit gondol a nép?
"Sajnos nem tudok szebben fogalmazni. Egyesek örülnek 71 ember halálának, és én vagy előitéletes?"
Igen.
Miért segíteném bárhogy azt, aki kárt okoz az országomnak, ezáltal nekem?
Dolgozom mint a güzü, brutál adókat fizetek minden szirszar miatt amit kitalálnak, fizetem a tb-t, az lenne a minimum hogy az országot szebbé, fejlettebbé tegyék belőle, és gyors, magasfokú orvosi ellátásban részesüljek.
Ehelyett mit kapok a rengeteg adómért? Arra használják, hogy ilyen szutykokat etessenek, orvosoljanak belőle, tábort csináljanak nekik, akik cserébe ki tudja mikor dzsihádolnak, de az biztos hogy zavarnak engem és szinte mindenki mást is azzal hogy itt rajzanak és veszélyérzetet keltenek, szemetet hagynak.
Én meg várjak hónapokat ha egy bonyolultabb vizsgálatra van szükségem, és viseljem el hogy az ország mocskos és fejletlen, míg ezekre elköltik a keserves munkámból befolyó adót.
Takarodjanak.
"Dolgozom mint a güzü, brutál adókat fizetek minden szirszar miatt amit kitalálnak, fizetem a tb-t, az lenne a minimum hogy az országot szebbé, fejlettebbé tegyék belőle, és gyors, magasfokú orvosi ellátásban részesüljek.
Ehelyett mit kapok a rengeteg adómért?"
Fuuu de buta vagy. Amit itt felsoroltál arrol nem a menekültek tehetnek. Ha ma egy menekült sem lenne az országban, ezek a problémák ugyanugy fennállnának.
"Arra használják, hogy ilyen szutykokat etessenek, orvosoljanak belőle, tábort csináljanak nekik, míg ezekre elköltik a keserves munkámból befolyó adót"
Tévedés, nem a te adódbol fizetik ezeket, az EU külön pénzt ad erre.
"akik cserébe ki tudja mikor dzsihádolnak, de az biztos hogy zavarnak engem és szinte mindenki mást is azzal hogy itt rajzanak és veszélyérzetet keltenek,"
Bántottak valaki is a menekültek?
Az ország pedig azért tart itt, és vannak ezek a problémák amiket felsoroltál mert sok a hozzád hasnló buta ember. Ha nem tünt volna fel a kormánynak az a célja hogy a menekülteket hibáztasd minden bajért.
úgy látom saját magadról beszélsz, amikor a buta magyarokat emlegeted.
Te komolyan elhiszed, hogy mindent az EU fizet nekik? Egy nagy büdös *****t... és még ha így is lenne, tagállamként a mi adónk is benne van abban a pénzben. De csak etetésnek adnak pénzt eleinte, aztán majd ahogy nyakunkon maradnak, szép lassan minket vernek adósságba.
Senkit sem bántottak? Barátnőmet ott inzultálták a Keletinél egyik este, sírva jött haza, szét vágtam volna a fejüket.
Ja és szerinted biztos nem miattuk van szemét és mocsok ugye? persze azok a kedves "lényeg" mint a tündérek, valójában folyton igyekeznek takarítani, a gonosz magyarok után, akik érdekes módon pont csak azóta csináltak ilyen szemetet mióta ezek is itt vannak!!
Tény hogy az adók elherdálása a vezetőség hibája. Viszont ezek egyel több okot adnak az elherdálásra pl táborok, kaja pia költőpénz, milyen jó hogy aki nem dolgozik az ehet, aki meg dolgozik az nem kap semmit, csak fizethet..
Ébredj fel, nincs az országnak szüksége rájuk. Akárkitől hallottam ismerősök közül, mindenki ki van akadva, hogy mért nem bontják már fel azt a F.O.S egyezményt miszerint nem lőhetjük ki őket a határnál, mint Amerikában a Mexikóiakat, ha csak megközelítik azt..
Senki se kérte, sőt, ellenzi hogy idegyere. Mégis jösz? Csőre tölts!
Kedves Kérdező!
Általad idézett hozzászólások bunkó kommentelők minden országban megvannak, elég szomorú hogy te ebből arra következtetsz hogy a magyarok gyűlölködők, idegengyűlölők.
A hsz-ek tartalmi része az hogy ne jöjjenek ide és lehetőleg az EU-ba se, ezzel pedig tökéletesen egyet ért mindenki akinek egy csepp esze van.
Erre szokták mondani hogy bennünket is befogadtak 56-ban. Ahha. A befogadott magyarok beilleszkedtek és a társadalom hasznos tagjaivá váltak. A muszlimok viszont nem képesek és/vagy nem akarnak integrálódni sőt a befogadó nemzetet ellenségnek tekintik.
Gazdag, liberális országok nem tudnak mit kezdeni velük, szóval ide ne jöjjenek.
"A muszlimok viszont nem képesek és/vagy nem akarnak integrálódni sőt a befogadó nemzetet ellenségnek tekintik."
Aki ezt mondja nem tudja mit jelent az a szó hogy integráció. Más vallás és kultúra. Azt várod hogy éljenek úgy ahogy te?
"sőt a befogadó nemzetet ellenségnek tekintik"
Na ez meg hülyeség. Itt Magyarországon is több ezer muszlim dolgozik, gondolom te is voltál már török gyorsétteremben. Dolgozni jöttek ide és még munkát is adnak magyaroknak. Volt már gond az itteni muszlimokkal? Szerintem nem. Mi alapján gondolod hogy például az itteni muszlimok ellenségnek tekintik a magyarokat? Kedvencem mikor valaki ugy mond vélemény hogy semmifél személyes tapasztalata nincs, csak hallot valamit tv -ben.
"Más vallás és kultúra. Azt várod hogy éljenek úgy ahogy te?"
Nem az én kommentemre írtad de:
Mégis mit várjunk el tőlük ha nem ezt? Ez itt Magyarország. Az jöjjön ide, aki képes beilleszkedni ebbe a magyar vallásba és kultúrába, betartani minden szabályt, nem illegálisan jönni, nem szemetelni, megtanulni a nyelvet, dolgozni, és akkor valóban jöhetnek.
Aki erre nem képes, maradjon ott ahol van, nekünk ugyan nincs rá szükségünk.
Kedves Kérdező!
Még egyszer: dúsgazdag, liberális nyugati országok nem képesek őket integrálni(nem asszimilálni mindössze integrálni). Ott kezdődik hogy a befogadó nemzet nyelvét se tudják rendesen (a 2. 3. generáció se). Németországban a fehérek 3/4-e érettségizik míg a muszlimoknak csak 1/4-e. "Jelentős részük az általános iskolát se végzi el" - Nógrádi György. stb stb
Mindenhol szegregálódnak és a társadalom perifériájára kerülnek. Tudod mit? Legyen hibás az összes többségi társadalom (dán svéd német holland belga francia norvég finn). A végeredmény a fontos: "A multikulturális társadalom megbukott" - Merkel 2010.
Nyilvánvalóan megoldhatatlan konfliktusokhoz és örök problémákhoz vezet. Évtizedek tapasztalata hogy nem működik. Akkor minek erőltetjük???
Tudom a választ. A muszlimok szapora szavazók a ballib politikai pártok részére. Hozadékként a szélsőjobb erősödik. Svédországban már a szélsőjobb párt vezet "valamiért". A bűncselekmények 77%-át a 4% muszlim követi el.
Több száz "no go zone" van az EU-ban, olvass és nézz róluk dokumentum filmeket.
A társadalmunk több komoly problémával küzd pl munkanélküliség, cigányság integrációja, szegénység, alkoholizmus stb miért vennénk a nyakunkba még egy problémát amikor a többi fronton se állunk jól? Miért?
Mert a tudósításokban aranyos muszlim kisgyereket mutatnak? Ezzel biztos sok nőt és bölcsészt meggyőznek, de aki egy kicsit is józan és tud számolni az tudja hogy Dél Afrikától Indonéziáig több 100 millió ember él háborús
övezetben és/vagy tűrhetetlen nyomorban. Jöjjön mind akinek van pénze idáig eljutni?
Néhány értelmiségi vagy szakember telepedjen le Mo-on az ok. Az alja és a tömeg ne jöjjön és az EU-ba se.
Kedves Kérdező!
Visszatérve az eredeti kérdésedre, a kommentek csak szavak, a németeknél viszont gyújtogatják a befogadásukra alkalmas létesítményeket.
Egyébként az EU többsége bevándorló ellenes
A német és osztrák lakosság is bevándorló ellenes, persze a nyugati sajtó lib része próbálja az ellenkezőjét elhitetni. Sikerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!