Magyarországon miért gyülölik a menekülteket?
Néhány napja 71 menekült fulladt meg egy teherautóban. Az egyik legnagyobb hirportál oldalán ilyen kommenteket lehetett olvasni a hirrel kapcsolatban:
"Annyival kevesebb, még így is van elég."
"Nem kár értük"
"Sajnos nincs akkora kamion, amibe beleférne az összes."
"Nemtudom sajnálni őket"
És még sok ilyen. Szerintem undoritó, és érthetettlen hogy tudnak emberek igy lealjasodni. A halottak között gyerekek is voltak. Egyáltalán mi járhat annak a fejében akinek ez örömhir. Olyan emberek halála akik semmit nem ártottak nekik, és egyáltalán nem is ismeri őket. Mi lehet az oka a gyülöletnek? Ennyien bedöltek a kormány gyülöletkeltő kampányának? Vagy egyszerüen itt tart az ország 2015-ben?
22-es kérdező!
Végigolvastam! A gyakorlat egészen mást mutat! Te pedig nem látod, vagy nem akarod meglátni a gyakorlatban lévő dolgokat. Sajnálom. Ez a te dolgod.
"A gyakorlat egészen mást mutat!"
Honnan tudod mit mutat a gyakorlat? Ismersz személyesen sziriaikat vagy éltél kint sziriában vagy más muszlim országban?
"Te pedig nem látod, vagy nem akarod meglátni a gyakorlatban lévő dolgokat. Sajnálom. Ez a te dolgod."
Te pedig buta vagy. Ez meg a te bajod :)
24-es kérdező!
A 21-es beírásomban a link neked nem mond semmit? Mondtam, fogadj a lakásodba ilyen menekülteket, és minden rendben lesz!
26 kérdező!
Neked miért is ennyire szimpatikusak ezek a menekültek? Sorold! Győzz meg engem, hogy nekem is azok legyenek! Rajta!
28-as!
Én már győzködtem, de azt mondta rám, hogy buta, előítéletes vagyok. :) Na most győzzön meg ő, hogy ne legyek az! :)
Akkor most az a kifogás hogy neked nem szimpatikusak :) ? Jaj akkor ne fogadjuk be őket miattad :)
Miért ne lennének szimpatikusak? Bántottak valakit is Magyarországon? Amugy is tovább akarnak menni nyugatra.
Mivel akartál meggyőzni? Azzal a linkkel aminek köze nincs ezekhez az emberekhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!