Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Magyar Gárda veszélyt...

Ha a Magyar Gárda veszélyt jelent a kissebbségekre, akkor miért nem találni egyetlen egy híradást sem, amiben tettlegességet követtek el a kissebbség ellen?

Figyelt kérdés
Pedig a média minden ilyen sztorira harapna.
2008. szept. 8. 08:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
30%

a piros lámpán sem csak akkor tilos átmenni, ha jön keresztben valami.

az, hogy még nem csináltak semmit, nem jelenti, hogy nem veszélyesek.

2008. szept. 8. 09:07
 2/14 anonim ***** válasza:
77%

Nem veszélyesek. Csak az veszélyes amit azzá tesznek. Értelme józanul gondolkodó emberek nem engedik a dolgokat tettlegességig fajulni. Szerencsére elég ha valahol megjelenik a gárda és már másként is vannak a dolgok. Ez a jelenlét ereje ha nem hallotta volna valaki.

A kérdésre válaszolva a Gárda nem azért alakult, hogy harcoljon. Hanem azért mert nincs ma az országban olyan szervezet amelynek a megjelenése hasonló reakciókat váltana ki.

2008. szept. 8. 10:06
 3/14 anonim ***** válasza:
31%

ha nem veszélyes, akkor nem indokolt a reakció sem, azaz el fog tünni. ha meg indokolt a reakció, akkor veszélyes.

szóval vagy nincs létjogusultsága és akkor minek vannak, vagy veszélyesek és akkor fel kell őket számolni.

na ez a ciki.

2008. szept. 8. 10:13
 4/14 anonim ***** válasza:
86%
Hát pontosan ez az. Pártunk és kormányunk szerint veszélyes, holott semmi ilyesmit nem követtek el. Az embereket szeretnék a M.G. ellen fordítani, ennyi.
2008. szept. 8. 11:53
 5/14 anonim ***** válasza:
53%
Szerinted csak felesleges és veszélyes dolgok léteznek?? Ez jó nagy baromság..már bocs.
2008. szept. 8. 13:14
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem lehet egyetlen ilyen híradást sem találni, mert nincs ilyen hír!

A kisebbségek félelme szerintem indokolatlan. Ismered a közmondást? "Ki mint él, úgy itél"

2008. szept. 8. 19:17
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2008. szept. 8. 23:04
 8/14 anonim ***** válasza:
27%

Szzerintem ha nem lenne a nemzeti politikák szerves része, a bőrszín, a faji, etnikai megkülönböztetés, a negatív diszkrimináció, ha nem tennék faji kérdéssé a bűnözést (ilyen alapon, már majd' minden népet el kellene törölni a föld színéről), talán más lenne a helyzet.

Nem azért nyírjuk egymást évezredeken keresztül, nemzeti, vallási alapon, mert bennünk van egy végzetszerű gyilkos ösztön, ami meghatározza a sorsunkat, hanem mert a kultura, amit pici koruntól az oktatási rendszer révén - és otthon - belénk vernek, sokszor romboló és pusztító.

Mert nem csak pozitív kulturális értékek vannak, és nem csak jó dolgokra tanítanak minket, sőt!

Pedig van alternatíva.

2008. szept. 9. 12:04
 9/14 anonim ***** válasza:
92%

"nemzeti politikák szerves része, a bőrszín, a faji, etnikai megkülönböztetés, a negatív diszkrimináció"

Persze. Akkor nézd meg most mi van. Aki magyar az szar, minden más jöhet. Lehet akármilyen kis szaros babó. Pozitiv diszkrimináció.

2008. szept. 10. 11:48
 10/14 anonim ***** válasza:
93%

Azért nem hallani mert nincs ilyen. Ha magyart bántanak az már nem hír sajnos, de ha fordítva lenne minden tv, újság erről szólna. Az biztos!

Milyen érdekes, hogy én dolgozok, rajtam élősködnek, engem bántanak, rabolnak ki és mégis én vagyok a rossz, a rasszista, ha megpróbálom megvédeni magam. A Gárda pont arra hivatott, hogy a kisembereket megvédje, akik már végső elkeseredésükben nem tudnak kihez fordulni. Hiszen az állam, a rendőrség már nem segít, hiszen ők az "elnyomottak". Milyen országban élünk? Mi vagyunk a kisebbség, az elnyomott a saját országunkban.

2008. szept. 11. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!