Ki az aki az mszp-re szavasz? Mivel indokolja a valasztasat? Van olyan ember akinek meg szimpatikusak?
"gratulálok megnyerted az oldal hülyéje címet!"
Azért, mert a gyakorikérdések politika témaköre egy jobbikos játszótér. De a jobbikosok meg az ország hülyéi, szóval azért nem érzem szarul magam, ha nem bánod... :D
"Azért, mert a gyakorikérdések politika témaköre egy jobbikos játszótér. De a jobbikosok meg az ország hülyéi, szóval azért nem érzem szarul magam, ha nem bánod... :D"
te se vagy normális...
"te se vagy normális..."
Felétek így szokás vitatkozni?
Mármint nem vártam egy retorikai diadalmenetet, de legalább valami tényleg tökös ironikus megjegyzés, egy szép beszólás, egy ügyes tusé...
Na mindegy.
"Felétek így szokás vitatkozni?
Mármint nem vártam egy retorikai diadalmenetet, de legalább valami tényleg tökös ironikus megjegyzés, egy szép beszólás, egy ügyes tusé...
Na mindegy."
mit vitatkozzak veled
mszp t véded?
szavaz rájuk erre már nem lehet mit írni
ha egyszer annyi eszed van mint egy hintalónak
" Én azért voksolok rájuk, mert ők léptek fel a leghangosabban (és a legkorábban) a Jobbik ellen, az ellen a párt ellen, ami az utolsó 20 év leggusztustalanabb politikai jelensége. :)
Üdv"
ezt írtad te
ezek után ne panaszkodj ha szimplán hülyének nézlek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!