Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Veszélyessé válhat Szeged?

Veszélyessé válhat Szeged?

Figyelt kérdés

Vasárnap költözök be koliba ami ráadásul a város szélén van...

Ha tényleg 3-4 ezer menekült jön be naponta akkor pár hónap alatt teljesen átalakulhat a város lakossága egy nyomorteleppé válhat...

Ráadásul ezek muszlimok nincs kedvem golyót kapni a fejembe csak mert én nem vagyok az...

2015. aug. 28. 16:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
26%
Ha tényleg odaköltözöl, akkor meglehet, ugyanis ez már az ostobaság veszélyes foka...
2015. aug. 28. 17:56
 12/17 anonim ***** válasza:
73%
11-es vélaszolónál a pont! :-)
2015. aug. 28. 18:13
 13/17 anonim ***** válasza:

Átmenő forgalmat jelentenek, amiből Szegeden élőként nem sokat tapasztalok - az Indóház tér, illetve a Londoni krt. - Kálvária sgt. sarkán levő idegenrendészet kivételével.

Nem kell attól félj, hogy új szobatársakat kapsz Öthalomba. Szinte semmit sem látunk belőlük (Nagyá. kivéve!!!), és rongyolni akarnak innen minél előbb. Nem fog senki a Nyugiban a söröd átadására fegyverrel kényszeríteni.

2015. aug. 28. 19:06
 14/17 anonim ***** válasza:

Aki nem hiszi el, hogy a muszlimok veszélyesek, az nézze meg ezt a linket, és gondolkozzon. A kérdezőnek, hogy végre értelmes ember is válaszoljon. Próbáld meg elkerülni őket amennyire lehet, ne járkálj egyedül, főleg este ne, és nem lesz gond.

Link: [link]

2015. aug. 28. 21:29
 15/17 anonim ***** válasza:

A 13-as válaszoló írja jól le a helyzetet, egy átlag szegedi nem is találkozik velük. Vannak egyes városrészek, pl. Szentmihály (ez egy falu, ami Szegedhez tartozik közigazgatásilag), ahol egy időben sok átvonuló volt, de ott is főleg csak éjszaka.

Eddig Szegeden semmilyen bűncselekményt nem követtek el migránsok. Félni nem kell tőlük, én tegnap is voltam az Indóház téren épp megjött velük tele egy busz, teljesen civilizáltan viselkedtek, már amennyire egy menekült civilizált lehet, aki mondjuk több napja nem fürdött.

Nem kell bedőlni a rettegőknek, meg a média hazugságainak, nem esznek embert.

2015. aug. 29. 08:37
 16/17 anonim válasza:
Én pont Szentmihályon lakom és tényleg sok átvonuló van,de nem veszélyesek! Legtöbbször csak elmennek mellettünk kisebb-nagyobb csoportokban,néha megkérdezik merre van Szeged vagy Budapest.Mivel rendőr is sok van erre,ezért általában elkapják őket,mire beérnének a városba,de pl.az egyik pont előttem futott el a rendőrök elől,amíg azok a társait ültették be a kocsiba :D Szóval sok mindenre lehet itt példát látni,de eddig még egyik sem erőszakoskodott.
2015. aug. 29. 10:12
 17/17 anonim ***** válasza:

Ez a baj a magyarokkal, a saját árnyékuktól is félnek.

Most komolyan, a haláltól félsz?

2015. aug. 30. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!