A Szeged-Budapest és Budapest-Győr vonat útvonal biztonságos? Ha nem, mit tudnátok javasolni?
Tömegközlekedéssel szeretnék majd nyár végén közlekedni ezeken az útvonalakon. De rengeteg olyat hallok, hogy nagyon durván viselkednek a menekültek.
Én speciel nem bírnék ki egy ilyesmit, amit a srác mondott a videó végén, hogy levegő nélkül órákat várjak menekültekkel bezárva.
Azok, akik ezeken az útvonalakon szoktak utazni, milyen tapasztalataik vannak, és ha tényleg ilyen szörnyű a helyzet, lehet más (biztonságos) tömegközlekedési eszközzel menni? Ha igen hol és hogyan?
Győr-Budapest Railjet:
Helyjegyet semmiképp se vegyél, csak pótjegyet, mert úgy is ülni fog a helyeden egy koszovói család, arra is készülj fel hogy egyáltalán nem lesz ülőhelyed. Meg bent cigiznek a railjetben (ahol mindenhol tilos a dohányzás) emiatt egész úton sípol a füstjelző, a kalauz meg nem tud semmit sem csinálni. Előtte menj el wc-re, mert ott biztos nem tudsz elmenni.
Olyan vonatra én fel nem szállok!
Nem lehet busszal, vagy valahogy máshogy menni, ahol nincsenek menekültek?
szeged-bp semmi gond nincs...mármint olyat nem tapasztaltam, hogy bármennyire is durván viselkednének...m1-nek meg amúgy sem hinnék, direkt az a célja, ami a kormánynak, hogy felnagyítva a dolgokat, gyűlöletet és félelmet keltsen.
a railjet is inkább ahogyan írták, inkább kényelmetlen, mint veszélyes. a balhét nem keresik, mert kis logikával ők is rájönnek, hogyha balhéznak, akkor nem fognak még véletlenül sem nyugatra jutni.
és igen, sajnos hála a kormányunk jó döntéseinek, közvetlen buszjáratot már eltörölték...hogy használjad a vonatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!