A jobbik szimpatizánsok nagy része miért nem veszi észre, hogy sokuk viselkedése sokakat eltántorít attól, hogy a pártjukra szavazzon és hogy mekkora károkat okoznak a pártjuknak a szavazatok számában?
Én sok embert ismerek, aki ezért sem vagy kifejezetten ebből kiindulva nem szavazott a Jobbikra, mert magát a pártot is ezen "primitív főszónokok, keménymag" alapján ítélte meg.
Ilyen arculattal választást nyerniük reménytelen.
"Nameg, amíg nem lesz tisztújítás, elég nehéz az emberek többségével elhitetni, hogy "néppártosodnak" és hirtelen már nem listáznának senkit sem...."
Ne haragudj, semmi rossz indulat, de ezt megmagyaráznád? A mitugrászokkal van bajod, vagy a jobbikos vezetőkkel is? Illetve mi ez a listázós dolog? Én csak Kubatov-listákról olvastam.
Nem kötekedek, tényleg kíváncsi vagyok!
ez régi cikk,azóta növekedett a Jobbik támogatottsága.elment tüntetni a fővárosi lakosság 0,5%-a?ennyi embert bármikor képes mozgatni bármilyen párt.ha eltekintünk rogán honvédő kijelentésén kívül akkor semmi rendkívüli nem történt.itt van a hiteles előzmény amelynek a gázában kialakult konfliktus volt az előzménye,ezt muszáj nyomatékosan megjegyezni. [link]
a 2. világháború idején amerikában begyűjtöttek minden japán származású amerikai állampolgárt és deportálták őket gyűjtőtáborokba,tették mindezt nemzetbiztonsági érdekekre hivatkozva.szóval nem értem a fidesz által mesterségesen gerjesztett felháborodást.(persze nem vagyok naiv,tudatos Jobbik-ellen irányuló támadásról volt szó.)ha ilyet bekajálsz kérdező akkor szavazz valaki másra legközelebb.
Kérdező, ha nem tetszik a Jobbik, ne szavazz rájuk. Menj oszt nyalogasd ki a nagyvezír bal füléből a fülzsírt.
Ha közben még bégetsz is, trafikod kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!