Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobbik szimpatizánsok nagy...

A jobbik szimpatizánsok nagy része miért nem veszi észre, hogy sokuk viselkedése sokakat eltántorít attól, hogy a pártjukra szavazzon és hogy mekkora károkat okoznak a pártjuknak a szavazatok számában?

Figyelt kérdés

Én sok embert ismerek, aki ezért sem vagy kifejezetten ebből kiindulva nem szavazott a Jobbikra, mert magát a pártot is ezen "primitív főszónokok, keménymag" alapján ítélte meg.

Ilyen arculattal választást nyerniük reménytelen.

2015. aug. 28. 08:49
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Lehet vonának is el kellene gondolkodnia. Nameg, amíg nem lesz tisztújítás, elég nehéz az emberek többségével elhitetni, hogy "néppártosodnak" és hirtelen már nem listáznának senkit sem....ugyanazon emberek, akikkel a párt elindult. számomra ez nem túl hihető jelenleg sem.
2015. aug. 28. 11:03
 12/17 szántóvető ***** válasza:
azok a kommentek nekem sem tetszenek.régebben párszor beleolvastam,annyi elég is volt belőlük.
2015. aug. 28. 12:26
 13/17 szántóvető ***** válasza:
'12-ben és '14-ben is volt tisztújító kongresszusa a Jobbiknak(nem vagyok naprakész csak gugliztam párat.)ha a küldötteknek megfelel az az irány amit az elnök kijelöl ill. képvisel akkor nem szoktak leváltások lenni.egy alelnök cserére emlékszek,biztosan utána tudsz nézni ha érdekel.
2015. aug. 28. 12:31
 14/17 anonim ***** válasza:

"Nameg, amíg nem lesz tisztújítás, elég nehéz az emberek többségével elhitetni, hogy "néppártosodnak" és hirtelen már nem listáznának senkit sem...."

Ne haragudj, semmi rossz indulat, de ezt megmagyaráznád? A mitugrászokkal van bajod, vagy a jobbikos vezetőkkel is? Illetve mi ez a listázós dolog? Én csak Kubatov-listákról olvastam.

Nem kötekedek, tényleg kíváncsi vagyok!

2015. aug. 28. 12:51
 15/17 A kérdező kommentje:
2015. aug. 28. 13:56
 16/17 szántóvető ***** válasza:

ez régi cikk,azóta növekedett a Jobbik támogatottsága.elment tüntetni a fővárosi lakosság 0,5%-a?ennyi embert bármikor képes mozgatni bármilyen párt.ha eltekintünk rogán honvédő kijelentésén kívül akkor semmi rendkívüli nem történt.itt van a hiteles előzmény amelynek a gázában kialakult konfliktus volt az előzménye,ezt muszáj nyomatékosan megjegyezni. [link]

a 2. világháború idején amerikában begyűjtöttek minden japán származású amerikai állampolgárt és deportálták őket gyűjtőtáborokba,tették mindezt nemzetbiztonsági érdekekre hivatkozva.szóval nem értem a fidesz által mesterségesen gerjesztett felháborodást.(persze nem vagyok naiv,tudatos Jobbik-ellen irányuló támadásról volt szó.)ha ilyet bekajálsz kérdező akkor szavazz valaki másra legközelebb.

2015. aug. 28. 14:23
 17/17 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha nem tetszik a Jobbik, ne szavazz rájuk. Menj oszt nyalogasd ki a nagyvezír bal füléből a fülzsírt.

Ha közben még bégetsz is, trafikod kapsz.

2015. aug. 28. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!