Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elszabadult a gyűlölet a...

Elszabadult a gyűlölet a menekültek miatt. Mi lesz ebből?

Figyelt kérdés

Több oldalon, fórumon, fb. csoportban szinte ünnepelnek, hogy tegnap 50 halott migránst találtak Ausztriában. Ha jön egy hír, hogy Líbiánál több 10 ember fullad a tengerbe, úgyszintén. Mi lesz ebből?

Ha lenne egy újabb Hitler, tapsolnának?

Komolyan ettől már hánynom kell. Inkább Szíriában, Líbiában, stb kéne rendet rakni!

2015. aug. 28. 08:44
1 2 3
 21/30 kovpet ***** válasza:

Várj, nem te írtad, hogy a menekültek felelőssége az ottani helyzet és nem kellene elmenniük, hanem megoldaniuk kellene inkább?

Erre most ezt írod?

2015. aug. 29. 16:12
 22/30 anonim ***** válasza:

Bingo...megfogtál:)

Dehát én egy vénasszony vagyok, már csak a gyerekeim sorsa lebeg a szemem elött.

Ami tőlem telt, megtettem annak idején. Meg az apám is megtette, meg a nagyapám is. És azt hittem, ezzel bebiztosítottam a gyerekeim életét.

2015. aug. 29. 16:31
 23/30 anonim ***** válasza:
Arról ne is beszéljünk, hogy az USÁ-ban is hasonló nagyságrendekben van menekült mint az EU-ban, szóval nincs menekvés, egy bolygón élünk :p
2015. aug. 29. 18:08
 24/30 A kérdező kommentje:
Akkor irány Ausztrália!
2015. aug. 29. 18:18
 25/30 anonim ***** válasza:

sajnos, nem szeretik a bevándorlókat

és ezt elég egyértelműen ki is nyilvánítják

[link]

2015. aug. 29. 18:34
 26/30 anonim ***** válasza:
Ausztráliában is van 53 ezer menekült (sokszorosa a magyarországinak), mondom hogy nincs menekvés.
2015. aug. 29. 20:54
 27/30 A kérdező kommentje:
De ők a magyarokat tisztelik! 53 ezer? És azok honnan?
2015. aug. 30. 12:48
 28/30 anonim ***** válasza:

"mondom hogy nincs menekvés."

Szokás szerint hülyeségeket beszélsz.

A vasfüggöny idején egész jól működött a határzár Nyugat-Európa és Kelet-Közép-Európa között.

Aknazár, drótkerítés, több tízezer katona éles lőfegyverrel és nem utolsósorban kutyák.

Csak Berlinben több, mint száz illegális határátkelőt lőttek le 30 év alatt, több tízezret pedig elfogtak.

2015. aug. 30. 13:01
 29/30 anonim ***** válasza:
"Miután 2013 szeptemberében hatalomra került Ausztráliában a jelenlegi konzervatív kormány, Canberra a hadsereget bízta meg azzal, hogy fordítsa vissza a menekülteket szállító hajókat, mielőtt elérnék a kontinensnyi ország partjait."
2015. aug. 30. 13:38
 30/30 anonim ***** válasza:

Mindenki menjen szépen haza a saját országába és megnyugszanak a kedélyek.

Én is csak akkor megyek vendégségbe, ha meghívnak, és ha történetesen meghívnak, akkor se maradok sokáig a vendéglátónál.

Osztom a véleményed!Ez a lényeg. Sajnálom a menekülteket, mert ők is csak emberek, de oldják meg a saját kontinensükön, saját kultúráltságuk, intelligenciaszintjükön a próblémájukat!

2015. szept. 9. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!