Elszabadult a gyűlölet a menekültek miatt. Mi lesz ebből?
Több oldalon, fórumon, fb. csoportban szinte ünnepelnek, hogy tegnap 50 halott migránst találtak Ausztriában. Ha jön egy hír, hogy Líbiánál több 10 ember fullad a tengerbe, úgyszintén. Mi lesz ebből?
Ha lenne egy újabb Hitler, tapsolnának?
Komolyan ettől már hánynom kell. Inkább Szíriában, Líbiában, stb kéne rendet rakni!
Várj, nem te írtad, hogy a menekültek felelőssége az ottani helyzet és nem kellene elmenniük, hanem megoldaniuk kellene inkább?
Erre most ezt írod?
Bingo...megfogtál:)
Dehát én egy vénasszony vagyok, már csak a gyerekeim sorsa lebeg a szemem elött.
Ami tőlem telt, megtettem annak idején. Meg az apám is megtette, meg a nagyapám is. És azt hittem, ezzel bebiztosítottam a gyerekeim életét.
"mondom hogy nincs menekvés."
Szokás szerint hülyeségeket beszélsz.
A vasfüggöny idején egész jól működött a határzár Nyugat-Európa és Kelet-Közép-Európa között.
Aknazár, drótkerítés, több tízezer katona éles lőfegyverrel és nem utolsósorban kutyák.
Csak Berlinben több, mint száz illegális határátkelőt lőttek le 30 év alatt, több tízezret pedig elfogtak.
Mindenki menjen szépen haza a saját országába és megnyugszanak a kedélyek.
Én is csak akkor megyek vendégségbe, ha meghívnak, és ha történetesen meghívnak, akkor se maradok sokáig a vendéglátónál.
Osztom a véleményed!Ez a lényeg. Sajnálom a menekülteket, mert ők is csak emberek, de oldják meg a saját kontinensükön, saját kultúráltságuk, intelligenciaszintjükön a próblémájukat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!