Nem lehetne egy olyan törvényt is hozni, amely kimondaná, hogy tilos egyes népekről rosszat mondani vagy utálni őket?
"antiszemiták és rasszisták vagytok,minden magyar kivétel nélkül, ennyi az egész"
pfff. csak provokál. bár lehet, hogy tényleg ennyire hülye.
Okos emberekre hozott haszontalan, hülye törvény ugyanúgy haszontalan és hülye törvény marad. Ha emellett igazságtalan is, akkor értem, miért emelnek szót ellene a figyelmesebbek.
Rólam: nem, nincs gondom a zsidósággal, és nincs okom abban hinni, hogy pár zsidó áll "minden" mögött. Sajnos szigorúbb szkepticizmussal vetem magam a hullámokban rámtörő kutatásvágy kiélésébe. Tehát szigorúan logikai alapon hívtam fel a figyelmet az első bekezdésben foglaltakra.
"antiszemiták és rasszisták vagytok,minden magyar kivétel nélkül, ennyi az egész"
Te meg rasszista magyargyűlölő indulatkeltő.
"Ha nem vagytok antiszemiták meg rasszisták akkor mért ne lehetne egy ilyen törvénye? ehehe"
És ha azok lennénk, akkor mi van? Akkor mi lennénk a többség, és jöhetne vissza a numerus clausustól kezdve az összes zsidótörvény. Mert azok is törvények voltak, és többségi parlamenti határozattal fogadták el mindet.
Annak is örülnél? ehehe.
Ha nem vagytok antiszemiták meg rasszisták akkor mért ne lehetne egy ilyen törvénye? ehehe
Anyádér
1. Részben már van ilyen törvény (MO-n még csak lesz). Ugye a holokauszt tagadás büntetése. Ennyit a demokráciáról.
2. Nem tudom mióta baj az neked kedves pont agyú kérdező, ha valakinek megnevezik a származását, mint pl.: cigány; zsidó; magyar. Ha szerinted ez büntetendő, akkor szerintem, azért is megkellet volna büntetni anyukádat, amiért a világra hozott....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!