Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit látnak még egyesek az...

Mit látnak még egyesek az Mszp-ben?

Figyelt kérdés
Kedves mszp támogatók.Leírnátok, hogy miért rájuk szavaztok ápr. 11-én?Mit láttok még bennük 8 év leszereplés után?
2010. márc. 10. 21:47
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

14:26 válaszoló!

Most lebuktattál, mindent bevallok!:)) Én egy aktivista, provokátor, vagy mit tudom én mi vagyok.:) Minden egyes írásomért egy-egy MSZP-s bögrét kapok. Annyi van már!Ebből issza a reggeli kakaót egész családom, a rokonok, a szomszédaim.

Nevetséges vagy!

Ezért írtam rögtön az elején, hogy fölösleges bármit is ide firkantani. Ki tudja lehet, hogy vannak ilyen aktivisták, de akkor minden oldalról vannak. Mindenki szavazzon saját belátása szerint ápr. 11.-én!

2010. márc. 11. 14:41
 32/33 anonim ***** válasza:
Patek Gábor buktatott le!
2010. márc. 11. 15:34
 33/33 anonim ***** válasza:

Ez egy Mszp-s velemenye:

"A szabad vélemény nyilvánításba belefér, hogy minisztereket kigúnyolunk, nyilvánosan szidunk stb. Viszont nem fér bele a randalírozás, kukaborogatás, autógyújtogatás, molotov koktélos támadás politikusok ellen. Én erről beszéltem, és nagy a különbség. "

Es az vajon belefer a demokraciaba:NEZD VEGIG<ne csak elkezd.

http://www.youtube.com/watch?v=WabvUcT93sU&feature=player_em..

Demokracia.Gondolkodjunk.Ez neked demokracia???

NEM ez az MSZP.

2010. márc. 11. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!