Leginkább, baloldali/liberális, antirasszista olvasóktól kérdezem! Miért nem számolnak be a híradóban arról ha az elkövető fekete, míg ha fehér akkor azt hangsúlyozzák?
Hogy megelőzzem,azt,hogy "ne kelljen" válaszolni, máris linkelek az RTL felhozatalából.
Tehát:
"(...) egy fehér rendőr lelőtt egy afroamerikai tizenévest"
Nem értem miért fontos a rendőr bőrszíne?(vagy a lelőtt fiúé)
(
Ez pedig csak EGY hír, ha kell belinkelek más-más eseteket is amiket az RTL leadott, és ahol megemlítik az elkövető fehér bőrszínét szemben az áldozat fekete bőrszínével.)
Most pedig egy friss eset, amikor a fekete lőtte le, a tv fehér riporterét és fehér operatőrét.
"(...) egy férfi a háttérből váratlanul tüzet nyitott"
Egy férfi?Miért nem egy afroamerikai férfi?
Egyik esetben sem állapítható meg az indíték, tehát a fergusoni esetben egy Amerikában mindennapos esemény történt, a rendőr agyonlőtt egy "gyanúsítottat" valószínűleg okkal, de a nyomozás végééig semmiképpen sem megállapítható az indíték,főelg nem az,hogy faji alapon történt.
A másik esetben pedig egy elkeseredett férfi lőtt rá két tv-sre, az indíték itt sem ismert.Ez így korrekt.
Na dehogy az rasszista, ez pedig egy "férfi"...?
Mi a magyarázat erre?
"A másik esetben pedig egy elkeseredett férfi lőtt rá két tv-sre, az indíték itt sem ismert.Ez így korrekt."
Nézz másik TV csatornát. A TV2-n reggel konkrétan elmondták, hogy az elkövető színesbőrű volt, és azért ölt, mert korábban ő is a csatornának dolgozott, de agresszív természete miatt elküldték. A két áldozattal rossz volt a viszonya, így rajtuk állt bosszút.
13.35
Én külföldi oldalakon olvastam két cikket. Mindkettö leirta hogy afroamerikai volt.
18-as
Ezzel maximálisan egyetértek, Olaszliszkán magyarellenes gyilkosság történt, be is mondták.
Tatárszentgyörgyön cigányellenes gyilkosság(ok) történtek, be is modnták.Abszolút korrekt.
A többi nem.
Újabb eszköz: személyeskedünk, amikor már reagálni nem tudunk.
Várható volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!