Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondta a Fidesz, hogy a...

Miért mondta a Fidesz, hogy a közmunkáért minimálbért ad?

Figyelt kérdés

Miért voltak ilyen alattomosak és hazugok? Ennyit ér nekik a munka becsülete hogy még a minimálbért sem kaphatja meg az aki közmunkás?

Előttem megbukott a Fidesz a munka becsületével meg a szar demagóg dumájával a közmunkáról.

2015. aug. 26. 18:58
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Nem kell elvállalni a közmunkát. Ha az illetőnek nincs állása számos lehetősége van munkahelykeresésre.

A Balatonnál szinte egész nyáron van lehetőség munkára (stb...) és a neten is rengeteg álláshirdetés van. Jelenleg több ezer betöltetlen állás van Magyarországon.

Északon (borsodban) lakom - mégis két hónap alatt találtam munkát. Aki pedig esetleg mégsem az igazán kibírhat 30 napot közmunkán, hogy utána a segélyt megkaphassa.

Ugyanis ahhoz, hogy valaki szociális segélyre jogosult legyen évente elég 30 munkanapot dolgoznia.

2015. aug. 27. 21:11
 32/36 anonim ***** válasza:

"Ugyanis ahhoz, hogy valaki szociális segélyre jogosult legyen évente elég 30 munkanapot dolgoznia."

Szép is volna, fehér embernek ritkán adnak segélyt, én pl fizethettem a tb-ét is magam után, ezt a közmunkát is önként vállaltam, most talán sikerül váltani.

2015. aug. 28. 09:26
 33/36 anonim ***** válasza:

Persze...

A 30 napos jözmunkával és a szegéllyel kitörölheted a tányéros!

2015. aug. 28. 12:27
 34/36 anonim ***** válasza:
*tányérod
2015. aug. 28. 12:27
 35/36 anonim ***** válasza:
*közmunkával
2015. aug. 28. 12:28
 36/36 Sándor G ***** válasza:

34/35, nek, megint egy felesleges kérdés, egy sík hülye embertől, aki nem sokat tud a közmunkáról.

Először is , ha valaki elmegy közmunkára pl. tavasszal ,márc.ban, az nem azért vállalja hogy 1hónap múlva otthagyja, és/vagy kapjon xaros 22ez.ft. Segélyt, Fht.t, hanem azért dolgozik, hogy meg tudjon élni belőle.

Mivel vidéken többnyire, nincs is más lehetőség, vagy ha van, spec. szarvason Pioneer-n betanitott idény munka, az nem tart örökké, max.1-2hónap, na meg ha 50év-hez, közel áll az ember, akkor fel sem veszikm céghez, vállalkozásához, ha mégis, akkor csak próba időre, max.3hónapig, aztán mehet vissza ahonnét jött, oszt jó napot.

tapasztalatból , tudom.

kár itt osztani az észt, ha van szakmunkás-bizonyítványod, és elvégeztél egy norm.tanfolyamot, pl. Erdészeti+mezőgazd.i gépkez.i jogosítvánnyal rendelkezel, és minimális gyakorlattal, e téren, akkor felvesznek, az ökihez, havi 66ez.ft,fizetésért, gépkezelőnek, és máris jól jártál.

2015. aug. 29. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!