Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondta a Fidesz, hogy a...

Miért mondta a Fidesz, hogy a közmunkáért minimálbért ad?

Figyelt kérdés

Miért voltak ilyen alattomosak és hazugok? Ennyit ér nekik a munka becsülete hogy még a minimálbért sem kaphatja meg az aki közmunkás?

Előttem megbukott a Fidesz a munka becsületével meg a szar demagóg dumájával a közmunkáról.

2015. aug. 26. 18:58
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Fogvicsorgatóan fájdalmas a soros.
2015. aug. 26. 21:33
 22/36 anonim ***** válasza:
Én csak annak örülök, hogy a jóstehetségem ezek szerint működik! Mondtam én, hogy ez lesz a közmunkások országa, előbb-utóbb a lakosság 80%-a utcát fog seperni, magyarország jól teljesít!
2015. aug. 26. 21:38
 23/36 anonim ***** válasza:
Ja, és rosszabb, mint Kim Dzsong Un
2015. aug. 26. 21:41
 24/36 anonim ***** válasza:
68%

"Én csak annak örülök, hogy a jóstehetségem ezek szerint működik! Mondtam én, hogy ez lesz a közmunkások országa, előbb-utóbb a lakosság 80%-a utcát fog seperni, magyarország jól teljesít!"

Háde mindenki fog dógozni na!

A keminyen dógozó munkás dógozók országa mi leszünk, no!!!

2015. aug. 26. 22:11
 25/36 anonim ***** válasza:
45%

"Mit gondolsz, hány leérettségizett/diplomás fiatal KÉNYSZERÜLT közmunkára, mert sehova nem vették fel?

Érettségi ide, vagy oda, a közmunkán nem számít, ki, mennyire iskolázott, ugyanúgy megkapja a megalázóan alacsony "fizetését"!!!"

Tévedsz ! Mondtam, megadták a minimálbért. De ahhoz érettségire szükséges munkán kell közmunkázni. Az utcasöprés nem az, ott nem is kapnád meg a minimálbért amúgy se. Vannak érettségi szükséges közmunkák, ott van minimálbér

2015. aug. 26. 23:06
 26/36 anonim ***** válasza:
Diplomás vagyok, jelenleg közmunkàn vagyok egy irodàban pár sorstàrsammal együtt, a fizu nem éri el a minimálbért, bruttó 101480-at kapunk.
2015. aug. 27. 10:07
 27/36 anonim ***** válasza:
11%

""a közmunkán nem számít, ki, mennyire iskolázott""

De számít.

Akinek van szakmája és tudnak a szakmájában munkát adni az az illető 101 - ezer forintot kap bruttóban, ez alig tér el a minimálbértől ami jelenleg 105-ezer forint.

2015. aug. 27. 15:30
 28/36 anonim ***** válasza:
Ismerős 2 diplomával mégis utcát söpört 8 órában 50 ezerért, nem számít az iskolázottság, hanem annak megfelelően béreznek, hogy milyen munkát kell végezni.
2015. aug. 27. 20:40
 29/36 anonim ***** válasza:

Erről beszéltem én is a napokban, hogy akármilyen végzettséged van, sz@rnak rá magasról, szemükben úgyis csak Orbán rabszolgája vagy. :/

Erről ennyit.

Köszönjük, Viktátor! -_-

2015. aug. 27. 20:44
 30/36 anonim ***** válasza:
31%

"Diplomás vagyok, jelenleg közmunkàn vagyok egy irodàban pár sorstàrsammal együtt, a fizu nem éri el a minimálbért, bruttó 101480-at kapunk."

Persze, mert azért az irodai aktatologatásért nem kell diploma, így az érettségizett minimálbáért kapod meg.

"Ismerős 2 diplomával mégis utcát söpört 8 órában 50 ezerért, nem számít az iskolázottság, hanem annak megfelelően béreznek, hogy milyen munkát kell végezni."

Mert nem volt éppen más állás, az előző válaszoló már irodai melót végez 101 ezerért közmunkán !

2015. aug. 27. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!