Ha az gyenge akkor akarod tudni hogy mi vagy Te???
Egy elegge olcso,primitiv,Jobbik ellen kampanyolni probalkozo kis pocs.Erted?PRIMITIV.Mint ahogyan az osszes tobbi probalkozas is a Jobbik ellen.Az igazsag faj,de majd megkonnyebbulsz.
2010. márc. 10. 20:21
17/32 anonim válasza:
Szerintem az összes kamu...olyan mesébe illő story-k.
Minden ember hibázik, senki sem tökéletes, még egy politikus sem, még egy Jobbikos sem. Ez miért lenne olyan nagy szám? Ha ESETLEG Vona valakivel kavarna...Az Ő dolguk. Senkinek semmi köze hozzá, pont úgy,ahogy a Te magánéletedhez sincs.
2010. márc. 10. 20:21
18/32 anonim válasza:
ilyen iwiwes trükközést egy 13 éves gyerek is tud csinálni bármikor :) és egy jobbikos meg is csinálta erre a választ Bayer iwiwjének "feltörésével"....mindkettő csak egy kis nethuszár szórakozása, semmi igazságalapja nincs... mellesleg azzal sincs semmi baj, h Vonának is "feláll"....férfiból van, vagy nem? De attól még nem törvényszerű, h megcsalja a feleségét, ahogy más férfi sem, attól, h "feláll" neki. Egy nő is megnézi a jó pasikat, de attól még a férjével éli ki a vágyait, mert őt szereti. És ez minden normális családban így működik, Vonáéknál is. Majd ha mutatnak nekem egy hiteles videófelvételt arról, h megcsalja a feleségét, azt majd elhiszem :D (de olyan videót, ahol teljesen felismerhető, és nem csak hasonlít rá vki)
2010. márc. 10. 20:22
19/32 anonim válasza:
Ez a hamisítván ANNNNYIRA GÁÁÁÁZ!
Mi ez a fekete-fehér sz.r? A magyarok legalább szinesbe csinálták meg a hamisat.
És hol van a böngésző címsora, lábléce ....?
Dreamweaverrel 5 perc alatt összedobok az iwiw-ről mentett állományból ilyet!
Ehhez nem kell feltörni az iwiw-et, sem belépni, sem semmi, csak egy buta offline html kód, több semmi!
2010. márc. 10. 20:27
20/32 anonim válasza:
Talán egy hónapja kerestem rá a Jobbik nagyobb arcaira IWIWen. Egyedül Morvaival találkoztam, aki a bemutatkozásában akkor azt ígérte, hogy mindenkit visszajelöl csak sokan vannak. Gábor akkor még nem volt fent. Feltételezem, hogy nem is volt és hogy ez a baromság is csak a kampány része. A hitelességről: [link]
Ilyeneket már a 14-18éves gyerekek röhögve dobnak össze.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!