Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen az igazi Vona Gábor?

Milyen az igazi Vona Gábor?

Figyelt kérdés
[link]
2010. márc. 10. 19:43
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, szerintem normális ha tetszik neki egy nő és áll neki, és akkor mi van nem? Ő is férfi.
2010. márc. 10. 19:48
 2/32 anonim ***** válasza:
16%
A jobbikosok úgyis megmagyarázzák, hogy ez nem így van. Így szokott ez lenni. Aztán ha ellenvéleményem lenne, akkor meg az én k_rva anyámat.
2010. márc. 10. 19:49
 3/32 anonim ***** válasza:
92%
Az Mszp sokkal rosszabb
2010. márc. 10. 19:52
 4/32 anonim ***** válasza:
85%

Kampányidőszak.

A MAgyar hírlap meg liberális lap, tehát bulvár stílusban szapulja az ellenfelet.

Vádaskodás bizonyítékok nélkül, engem meglep, h ez fekleti egyáltalán valaki érdeklődését, vagy ne adj Isten hitelt is ad egy ilyen lap írásának.

2010. márc. 10. 19:52
 5/32 anonim ***** válasza:
90%

Ennyi nyomorékot mint te kedves kérdező, meg a többi...

Semmi fogás nincs már mi ? :D Jönnek a kamuhírek.

2010. márc. 10. 19:53
 6/32 anonim ***** válasza:
94%
Olyan unalmasak mar ezek az IWIW-es trukkok.De hogy a Magyar Hirlap idaig sullyedjen?Elassak magukat ezzel.Szerencsetlen Vona volt mar zsido,naci,fasiszta,rasszista,most meg ez....Nevetseges hogy egy ilyen nepszeru ujsag kepes magat igy lejaratni.
2010. márc. 10. 19:54
 7/32 anonim ***** válasza:
93%
Ez tiszta vicc. Vonának nincs is Iwiw-je, már egy hónapja is kerestem, de nem volt. Most is néztem de most se találok. Olyan jól cseng pedig ennek a hirportálnak a neve.."Magyarhírlap"...olyan hitelességet ad a portálnak, egy ilyen szennyportálra kár volt elpocsékolni ezt a nevet.
2010. márc. 10. 19:58
 8/32 anonim ***** válasza:
93%

Jellemző utalások a "tanúk" kilétére: "írta egy honlap tanúsága szerint", "amelyet egy magát megnevezni nem kívánó személy készített", "amatőr hackerként feltörte Vona Gábor iwiwes adatlapját"...

A levélváltások szóhasználata, megfogalmazása nevetségesen epigon. Elcsíptek egy-két gyakran hallott szót Vona beszédeiből, ezeket fogalmazták össze egy ilyen levéllé. Erre mintegy válaszként a kuruc.infón megjelent Bayer Zsolt és Orbán Viktor iwiwes levélváltása, melyben Orbán megrendeli Bayertől a Vonának írt nyílt levelet. Screenshotokkal alá van ugyan támasztva, de azok igencsak átlátszóak, mégpedig valószínűleg szándékosan - így érzékeltetve, hogy ilyet kis babramunkával bárki tud csinálni. Kampány van, valahogy be kell mocskolni a Jobbikot, mert a végén még bekerülnek a parlamentbe...

2010. márc. 10. 19:59
 9/32 anonim ***** válasza:
68%
Hülye vagy én is szúrnám
2010. márc. 10. 20:02
 10/32 A kérdező kommentje:

"A MAgyar hírlap meg liberális lap"

Na te is értesz a dolgokhoz! :)

De nem értem mi baj azzal ha Vonának is feláll.

2010. márc. 10. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!