Jelen állás szerint kinek van a legnagyobb esélye a győzelemre a 2018-as választásokat tekintve?
"Oké, akkor ne menj el szavazni. De aztán 4 évig ne sírjon a szád, hogy miért olyan párt nyert, akit te nem akartál..."
Hogy nyerhetne olyan, amikor nincs is olyan? Logikus. Ha lett volna olyan párt, akkor elment volna szavazni.
Hát őszintén szólva én az MSZP idején jobban éltem...
Soha nem voltam,és nem is leszek semmilyen párt seggnyalója!!
De akkor volt magánnyugdíjpénztáram
A munkahelyem sokkal stabilabb volt,mint most
Ennyire gusztustalan dolgokat nem csináltak,mint vittorio
Ennyi fiatal nem is hagyta el az országot
Ők se voltak szentek,ők is tűzre valók egytől egyig,de ettől egy fokkal jobbak voltak...
Én akkor nem mentem szavazni.De akik most verik a nyálukat,és akkor a vittorkára szavaztak,fogják be..És azzal ne takarózzanak,hogy nem ezt ígérte,meg ez meg azt mondta...Mindegyik csak hitegeti a barmokat választás előtt,ti pedig szépen be is dőltök!!!
A Jobbik is emberkedik,ha hatalomra jut,lenyúlják a zsét,teljesítmény 0 lesz!!!
A görögöknl is hogy mondta a magáét Ciprasz,hogy a kezébe került az irányítás,pár hónap alatt lemondott....
Szóval ennyit a magyar politikáról!!!
Az egész parlamentbe 1 ember dolgozik,a takarító!!!(átvitt értelembe!!)
Jelen állás szerint nincs olyan politikai párt ami meg inghatná Viktor hatalmát.
Oka a liberálisok vannak de befolyásuk az nem sok.
A Jobbik meg az összes közül a leggyűlöltebb párt.
És igen tudom h ez egy Jobbikos fórum de talán ha ők is kimennek néha az emberek közé, nem csak itt instant nyomnák a dislikeot a nem jobber szimpatizánsoknak.
Rájönnének arra h van abban ráció amit mondok.
Persze ezt ők úgyse fogják elismerni.
Válaszom a kérdezőnek:
Párbeszéd magyarországért.
Magyarországon az összes régi párt már rég leszerepelt úgyhogy (feltételezésem szerint)ezek nem igen fognak labdába rúgni.(fidesz,mszp,jobbik,kereszténydemokraták stb)
Az egyre növekvő szegénység munkanélküliség anyagi kizsákányolás miatt az alapjövedelem bevezetése egyre sűrgetőbbé válik mint magyarországon mint pedig egész európában és a világon.Finn testvéreink mérföldkőhöz érkeztek az alapjövedelmi bevezetését illetően.Őszintén remélem hogy a jövőben szépen lassan az összes EU-ország (köztük magyarország is követve a jó példát)csatlakozni fog ehhez a programhoz.
Magyarországon jelenleg kizárólag az PM az aki támogatja az alapjövedelem mielőbbi bevezetését,mert ők már tisztában vannak azzal hogy az országban komoly bajok vannak.(növekvő szegénység, munkanélküliség, létbizonytalanság,kiszolgáltatottság)Koaliciójukat az LMP vel esetleg DK val tudom elképzelni.
Hát te h.je vagy.
Pont ez az hogy a Fidesz se kormányképes.Csak elhitetik veled hogy nincs helyette jobb.Visszatekintve a fidesznek az elmult hat év (gyenge)teljesítményére bátran kijelenthetem neked azt hogy a fidesznél minden jobb.
Te vak vagy a politikára?Nem látod hogy miket csinálnak?
Lof.szt se.Csak a saját zsebüket tömik meg az embereket provokálják.Ehhez értenek.Máshoz nem
PM-LMP koalició.
Fidesz Mszp stb-k mind régi vaskalapos múltrendszerből jött (és benne is ragadt )kiöregedett pártok szövetségek melyek mára elavult politikát képviselnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!