Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy újabb átverés?

Egy újabb átverés?

Figyelt kérdés

A kormány kitalálta, hogyan lehet haza csalogatni egy külföldön dolgozó fiatalt, hogy itthon kapjon állást...

Ez agy ún. "Gyere haza fiatal" program.

Mégis hányan jönnek haza külföldről, az már jó kérdés, hányan veszik be ezt a csalit.

Forrás:

[link]

2015. jún. 12. 17:01
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

"21 ember jön haza a Gyere haza, fiatal! nevű program keretében"

[link]

500ezerből 21 visszajönne...

Magyarország jobban teljesít :DDD

2015. jún. 12. 17:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez már régi történet; a kormány arra használja fel a kint élő magyarokat, hogy potya szavazatokat gyűjtsön.

Már csak azért is értelmetlen ez a program, mert az állam az itthoni magyaroknak nem tud (nem akar) munkát adni, akkor miért azoknak ad, akiknek amúgy is van külföldön? Megértem én azt is, hogy aki kint van, az haza akar jönni, mert inkább itthon dolgozna, de talán akkor kellene őket "hazacsalogatni", hogyha nem 4 millió ember élne létminimum alatt.

2015. jún. 12. 17:05
 3/6 A kérdező kommentje:

Na, én aztán hülye lennék hazajönni, hogy éhbérért itthon gürcöljek...

Beintenék Viktorkának, hogy "Nagy lófaxszt a sz@'dba, tudod, mikor megyek haza robotolni! Nem leszek a rabszolgád!!"

2015. jún. 12. 17:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem amíg hajlandóak vagyunk nyugatra menni a magas bérekért, addig a magas bért adó cégeknek nem lesz érdekük, hogy idejöjjenek, így magas bérek se lesznek itthon.
2015. jún. 12. 17:27
 5/6 anonim ***** válasza:
"a magas bért adó cégeknek nem lesz érdekük, hogy idejöjjenek" - ilyen nincs, hogy magas bért adó cégek. Ugyanazok a cégek ugyanazért a munkáért Németországban 2-3-4x annyit adnak, mint itt. Attól függ, a helyi munkaerőpiacon hol találkozik a kereslet a kínálattal...
2015. jún. 12. 19:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Nővérem Hollandiában él.

Jót röhög ezen a kampányon.

Én még bizakodok, de mint a villámhárító a templomon, tanulom a holland nyelvet, mert ha pár éven belül nem változik a helyzet, megyünk ki a két gyerekkel. :(

2015. jún. 13. 05:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!