Magyarországnak ráfizetés az EU?
"Az EU-nak ráfizetés Magyarország."
Teljesen hihető kedveském. Azét csatlakoztatták bármi áron.
Nem tudom emlékszik-e még valaki a sztorira, meg nekem is lehet kávézóm bécsben reklámokra. Milliárdokat öltek akkor a projectbe, hogy a hülye magyar bekapja horgot. Szerinted miért ért ez akkor annyit? Azért mert jótékonyak? Persze a konyak jó, csak az Eu nem.
"Az unió egy remek lehetőség lenne ha élnénk ezekkel a lehetőségekkel. Akik élnek azok fejlődnek is pl balti államok, romszik bolgárok, meg vagyunk mi akik csak visszafejlődünk."
Akkor miért nem takarodsz ki az Eube és fejlődhetnél mint a gép. Miért itt szívod a magyar emberek vérét?
Már rég éltem a lehetőséggel hogy otthagyjam azt a putrit. Csak látom hogy itt mire jutnak pedig mélyebbről indultak, meg otthon. Persze a genetikával nem lehet mit kezdeni a magyarokba meg bele van kódolva a lúzerség meg a lopás.
"Már rég éltem a lehetőséggel hogy otthagyjam azt a putrit. Csak látom hogy itt mire jutnak pedig mélyebbről indultak, meg otthon."
Akkor meg mi a problémád? Mi az ami miatt még egy magyar honlapon kell vergődnöd? Miért nem jársz inkább német vagy angol nyelvű fórumokra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!