Csak én látom úgy, hogy Magyarországnak vissza kéne követelnie, amit a nyugat elvett tőlünk?
a kurucon bővebben kifejtettem, hogy mire gondolok
egyetértetek velem? ha nem, akkor érveljetek légyszi! szívesen megyek bele vitákba csak ne csapjon át abba, hogy elkezdtek lenácizni meg fasisztázni engem, mindenféle érv nélkül, mert ez sajnos a baloldaliaktól kezd megszokottá válni
"száll a Turul, repül a Turul" Már értem a repülésed, mit szívtál?
"A görögök makacs viselkedése jó példa lenne nekünk MAGYAROKNAK IS" Nem hinném a makacs viselkedés megoldás lenne, amúgy láttad a Görög népszavazás végeredményét? Azért nem sokkal győzött az az oldal amit te pártolsz.
"A görögök makacs viselkedése jó példa lenne nekünk MAGYAROKNAK IS"
Ha esetleg ki****ák őket az eurozónából, jön a drachma, és a felét se fogja érni a pénzük, az is "jó példa lenne nekünk MAGYAROKNAK IS"? Mert jelenleg ez a várható következmény.
Én meg értem a szélső jobbosokat azokat akik emberi módon tudnak viselkedni, de nem az olyat akit kurucinfo neveltet, a nap legfontosabb hírei nála, hogy mi történt Izraelben, hát mer az k/rvára legfontosabb országunk számára.
Elismerem a cigány bűnözést is, amire a kurucinfosok szerint a legjobb megoldás a cigányok kiírtása, most ez emberi dolog???
Minek ilyen oldalakról tájékozodni: kurucinfo, index mind a kettő csak a hazugságokat adja.
így van, lóf_szt nem vett el tőlünk az EU...csak mi magyarok olyan nyomorultak vagyunk, hogy önként és dalolva adtunk fel minden olyan dolgot, ami esetleg nemzeti kincs, és értéket képviselt.
A makói hagymát is a hollandoktól hozzuk...gondolom nem kéne folytatnom...
"A makói hagymát is a hollandoktól hozzuk...gondolom nem kéne folytatnom..."
Te se Csongrád megyében laksz, hallod-e! :-) Itt kis túlzással minden bokorban tudsz venni makói hagymát.
Tehát úgy gondolod hogy egy stratégiailag vagy geopolitikailag fontos országnak lehetősége van jogot formálni arra hogy a Nyugattól számolatlanul kapja a hiteleket, majd ilyen-olyan magyarázatokra hivatkozva megtagadja annak törlesztését?
Te sem gondolhatod komolyan ennek realitását..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!