Csak én látom úgy, hogy Magyarországnak vissza kéne követelnie, amit a nyugat elvett tőlünk?
a kurucon bővebben kifejtettem, hogy mire gondolok
egyetértetek velem? ha nem, akkor érveljetek légyszi! szívesen megyek bele vitákba csak ne csapjon át abba, hogy elkezdtek lenácizni meg fasisztázni engem, mindenféle érv nélkül, mert ez sajnos a baloldaliaktól kezd megszokottá válni
9-es, hidd el, Csongrád megyei vagyok, és tudom miről beszélek. de tudnám még folytatni. kevesen tudják, de mikor szóba jött a magyar EU-s csatlakozás, a dánok, hollandok be voltak szarva, mert itthon a területi adottságaink miatt kiváló minőségben tudnánk termelni zöldséget, gyümölcsöt, és majd letaroljuk az európai piacot minőséggel...erre hol tart most a mezőgazdaságunk például? átnyomták az állami földeket olyanok kezébe, akik lehet életükben nem foglalkoztak ilyesmivel, talán nem is változtatnának ezen, de a támogatás jó nekik...a hollandok meg röhögnek rajtunk, hogy a hülye magyar ezt sem tudja kihasználni.
de tovább lehet menni, vannak ugye osztrák határ környékén a szélerőművek. szerinted magyar tulajdon? dehogy...osztrák...az itteni szélből gazdagodik az osztrák cég...vicces, nem? :D mi meg paksot eröltetjük, pedig a szél ugyanúgy fúj nekünk is, mint az osztráknak...
semmit nem kellett tőlünk elvennünk, mert önként átadjuk...aztán meg megy a hiszti, hogy így rossz meg úgy rossz ez az ország...
"de tovább lehet menni, vannak ugye osztrák határ környékén a szélerőművek. szerinted magyar tulajdon? dehogy...osztrák...az itteni szélből gazdagodik az osztrák cég...vicces, nem? :D mi meg paksot eröltetjük, pedig a szél ugyanúgy fúj nekünk is, mint az osztráknak..."
Azért azt a pár kis fostos turbinát magasztalni... 1-2 kisebb várost, ha el tud látni, amikor épp olyan irányban és olyan erős szél fúj, ami optimális. Aztán ha nem, akkor csak jól jön az atomerőmű, mert az mindig tud neked termelni, ráadásul értelmes mennyiségben. Lehet és kell is támogatni a megújuló energiát, de nem abból lesz a gazdasági csoda.
"9-es, hidd el, Csongrád megyei vagyok, és tudom miről beszélek."
Hidd el én is, és Mórahalomtól Szentesig lehet kapni makói hagymát, akár merre mégy, Makó-Szeged közt a 43-as főúton zsákszámra árulják például, de hogyha már végképp autentikus akarsz lenni látogass el a makói piacra, ha te tényleg elhiszed, hogy az oda árut kivivő gazdák úgy hozatják Hollandiából a vörös meg fokhagymát, akkor nem tudok rajtad segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!