Azok az emberek, akiknek már a Fidesz is sok, azok miért akarnak egy még radikálisabb, teljesen hasonló programú, Jobbik típusú pártra szavazni?
Én úgy gondolom, hogy, akinek elege lett a Fidesz ámokfutásából (mely köztudottan elég sok jobbikos programpontot valósított meg...
melynek "csodás eredményei" jól érzékelhetőek), az nem akarja, hogy ugyanazt folytassák csak "nagyban",
még radikálisabban, ráadásul nemzeti trikolórban.
Én jobboldali vagyok, de soha nem szavaztam sem a Fideszre és a Jobbikra sem voksolnék soha.
Jelenleg távol maradok, amíg egy számomra nem elfogadható, igazi, élhető jobboldali,
konzervatív felfogású, magyar nép érdekeit néző párt nem alakul.
Mert jelenleg... meglátásom szerint ilyen nincs a magyar palettán,,, tehát nem a Fidesz és nem is a Jobbik.
Ki, hogyan lája a dolgokat, mint jobboldali?
9. Az itteni válaszok többségéből (köztük a tiédből is) tényleg az látszik, hogy csak a tudatlan, sötét csőcselék fog Magyarországon maradni, az értelmes, tanult emberek eltávoznak külföldre és soha nem jönnek haza az ilyen szánalmasan hü lyék közé. Szégyen ez az ország...de komolyan mondom. De a legnagyobb szégyen, hogy ilyen emberek magyarnak merik magukat nevezni...
Az x. válaszolónak meg üzenem, hogy azért , mert az osztrákok a kútba ugrottak, mi is ugorjunk be utánuk ?!?! Egy igazi, hazaszerető magyar ember semmilyen
körülmények között nem akar egy fideszes ámokfutás után egy jobbikosat...mert nincs olyan, hogy szükségszerű egy jobbikos kormányzat.... Ahogy a miép sem került hatalomra és még sorolhatnánk...mert az sem volt szükségszerű.
Még mindig többen értenek velem egyet ebben az kérdésben, mint a jobbikos és fideszes szavazókat együttvéve...ezt akár biztosra is vehetik.
Nem véletlenül van az, hogy a legtöbb ember a fidesztől nem más pártokhoz tolódott, hanem javarészt a bizonytalanok és távol maradók közé. Ez a 8 millió szavazókorú ember 48%-a, kb 4 millió fő. A jobbik és a fidesz együttvéve sem rendelkezik 3 milliós bázissal.
Be is fejeztem, mert ezt a sok sületlenséget nincs kedvem már olvasni se. Ez az ország ilyen szellemi kultúrművészekkel halálra van ítélve. Tisztelet a kevés kivételnek. Ámen
# 11
Magas lesz neked ez a ló, könnyen leeshetsz róla... :-D
# 11
Egyébként meg hogy veszed a bátorságot, hogy valakinek a nemzettudatát vonod kétségbe csak azért, mert mást gondol mint te????
Orbán beszél a száddal kisgyerek. Az ilyenekre semmi szükség, menj isten hírével. Vissza se gyere!
# 8!
Aki egy hajszálnyit is tájékozott történelemből vagy odafigyelt töri órán annak soha életében nem jutna eszében, hogy kommunista pártra szavazzon!
"56 után tisztességes ember nem lehet kommunista" Camus
'Aki egy hajszálnyit is tájékozott történelemből vagy odafigyelt töri órán annak soha életében nem jutna eszében, hogy kommunista pártra szavazzon!'
Kivéve, ha a naiv idealizmusa felülírja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!