Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki nem vándorol ki innen...

Aki nem vándorol ki innen valami szebb, élhetőbb, kellemesebb klímájú országba (pl. Kalifornia, Florida, Ausztrália, Málta, stb. ), az miért nem teszi ezt meg?

Figyelt kérdés
2015. aug. 25. 00:09
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Semmi bajom a klímával. Kaliforniában, Ausztráliában, Máltán dögmeleg szárazság van. Miért vágynék oda?
2015. aug. 25. 00:17
 2/10 anonim ***** válasza:
93%

Mert megcsinálta az életét itthon.

Mert családja szerettei vannak itthon.

Mert Magyarországon érzi jól magát....

2015. aug. 25. 00:21
 3/10 tetro ***** válasza:
91%
Vagy mert tudja, hogy Kalifornia és Florida nem ország.
2015. aug. 25. 00:33
 4/10 anonim ***** válasza:
4%
Ha beüt az apokalipszis akkor egy percet se maradok tovább. Csomagolok és az első géppel indulok Kanada északi részére ahol egy életre elfelejthetem ezeket a zombikat.
2015. aug. 25. 00:38
 5/10 anonim ***** válasza:
93%
Mondjuk mert egy átlag magyar a repülőjegyet se tudja megfizetni, ezen felül van családja, amit el kell tartania, hitelcsapdában van, és persze a kinti élet se magától értetődő dolog, kapcsolat nélkül elég nehéz megszervezni. Hajléktalannak kimenni nem buli. És persze ha találsz is munkát, mire abból pénzed lesz, addig is meg kell élni valamiből, ami magyar viszonylatban szintén megfizethetetlen költség. Azt pedig már ne is említsük, hogy van, aki itt szeretne élni, nem a világ túlsó végén.
2015. aug. 25. 02:54
 6/10 anonim ***** válasza:
me nincs elíg pízem
2015. aug. 25. 04:19
 7/10 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon egyszerű. Nem szeretem a meleget.
2015. aug. 25. 06:28
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően azért, mert ez az otthonom, bármennyire is idegenszívű hazaárulónak tartanak itt :) Magyar vagyok, magyarul beszélek, ezt a kultúrát ismerem.

Ha tarthatatlan lenne a helyzetem, akkor persze lehet hogy dobbantanék, de egyelőre viszonylag kényelmesen élek.

2015. aug. 25. 07:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Például mert nekem a kellemesebb klíma nem egyenlő a trópusi hőséggel.
2015. aug. 25. 09:02
 10/10 anonim ***** válasza:
38%

Több okból sem.

Itt születtem, én alapvetően jól érzem magam Magyarországon, bár én is sokat dühöngök azon bajok miatt, amelyeket unalomig ismer mindenki. Egyébként hazánknak több előnye is van a Nyugattal szemben: pl. nincsenek nagyobb tömegben harmadik világbéli bevándorlók - még. Szebb? Mi az hogy szebb? Én már sokfelé jártam, de mondhatom Magyarország nem rossz adottságú hely, vannak szép tájaink.

Így is külföldön dolgozom, de itthon élek, ez így aránylag elviselhető kombináció, nyaralni meg elmehetek bárhová. Nagyon külföldön akarnék élni, inkább Nyugat - Európát választanám, egyszerűbb is, az USA - ba csak úgy hoci - nesze nem egyszerű kimenni élni, míg pl. teszem azt Svédországba sokkal könnyebb, közelebb is van.

Idő szülők, após, anyós, ha elmegyünk, nincs aki a gondjukat viselné.

És én ilyen hülye maradi vagyok, de azt szeretném, ha a gyerekem majd az óvodában elsősorban magyar szót hallana, később szeretném - ha lesz tehetsége, akarata hozzá, no meg pénzünk - hogy pár évet külföldön tanuljon, de alapvetően magyarnak neveljük.

2015. aug. 25. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!