Noh, ezentúl holokauszt"tagadás" büntethető. Sólyom mégse olyan tökös?
Kun Béla unokájától mit várunk? :D
Amúgy meg az én véleményem az, hogy NEM volt holokauszt, és nekem ez a politikai elit és a kormány ne mondja meg, hogy mit gondoljak. Akár nyíltan kijelentem bárhol.
Szerintem kellene alapítanunk egy szervezetet, ami fanatikusan kezdi tagadni a tatárjárást, aztán pedig kell egy másik szervezet, ami a tagadásást elítéli.
Ha ezek után sem lesz betiltva a tatárjárás-tagadás, akkor még a holokausztpártiak is beismerhetik, hogy a holokauszt kiemelt helyen szerepel a Bűnbánat Listán.
Addig is kezdem:
Tatárjárás nem volt! Hazugság az egész!
"Egyelőre még nincs gondolatrendőrség."
Nem erősítem egyik tábort se, de ennek kapcsán említést érdemel, hogy sokszor hajlamosak vagyunk mi nagyon-nagyon alábecsülni a sokat hangoztatott tévedések hosszú távú hatásait a szélesebb tömegekre. Tömören: akik képesek tartósan nagytestvérkedni pár szájízük szerinti fogalomzavarral, azok bizony történelmet írnak.
volt holokauszt,csak nem így kéne hívni...
Egyébként most bosszankodhatott egy sort a Lacibá' ,merthogy ő írta az alkotmány egy jelentős részét,köztük ezt a viszadobósdit is.
21:07
A fidesz TARTÓZKODOTT!!! Az mszp-szdsz szavazta meg.. Újabb jobbikos fedítés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!